Beşiktaş Belediyesi, şiddete uğrayan kedilere özel bakım ve tedavi uyguluyor - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Belediyesi, şiddete uğrayan kedilere özel bakım ve tedavi uyguluyor

Beşiktaş Belediyesi, şiddete uğrayan kedilere Engelli Kedi Ünitesi'nde özel bakım ve tedavi uyguluyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sokak hayvanlarına karşı şiddetin karşısında olduklarını belirterek, tüm kedilere sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için özel bakım ve destekler uyguladıklarını söyledi.

18.02.2024 12:03  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi, şiddete uğrayan kedilere Engelli Kedi Ünitesi'nde özel bakım ve tedavi uyguluyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Sokak hayvanlarına karşı şiddetin karşısındayız. Engelli Kedi Ünitemizde daha önce şiddete uğramış, kazalar sonucu uzuv kaybı yaşamış, tedaviye ihtiyaç duyan Beşiktaş'ın tüm kedilerine sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için özel bakım ve destekler uyguluyoruz. 7/24 Mobivet Sokak Hayvanları Ambulanslarımız ile tüm can dostlarımız yanındayız" dedi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından sokakta şiddete maruz kalan kediler Engelli Kedi Ünitesi'nde veteriner hekimler tarafından tedavi altına alınarak, bakımları yapılıyor. Hayvanlara şiddetin karşısında olduklarını belirten ve hizmetlere ilişkin bilgi veren Başkan Akpolat, şunları söyledi:

"Engelli Kedi Ünitemizde daha önce şiddete uğramış, kazalar sonucu uzuv kaybı yaşamış, tedaviye ihtiyaç duyan Beşiktaş'ın tüm kedilerine sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için özel bakım ve destekler uyguluyoruz. 7/24 Mobivet Sokak Hayvanları Ambulanslarımız ile tüm can dostlarımız yanındayız."

Engelli Kedi Evi gönüllüsü Özlem Leyla Öner, "Kediler gerçekten çok özel varlıklar. Şifacı olduklarına inanıyorum. İlk kedimi sahiplendikten sonra aslında dünyanın çok çok daha farklı olduğunu fark ettim ve hissettim. O benim için bir mucizeydi" diye konuştu.

Yerel Hayvan Koruma görevlisi Ayşem Özleyiş Oğuz, engelli kedi biriminin her belediyede olması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Engelli Kedi Birimi gerçekten Beşiktaş Belediyesi'nin en önemli ve en değerli birimlerinden biri. Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyoruz, bize bu konuda ciddi destek verdi. Operasyonlardan sonra çocukların kas yapılarının açılması ve daha kolay iyileşebilmeleri için çok önemli bir birim."

Beşiktaş Belediyesi, şiddete uğrayan kedilere özel bakım ve tedavi uyguluyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Belediyesi, şiddete uğrayan kedilere özel bakım ve tedavi uyguluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement