Beşiktaş Başkanı Orman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Başkanı Orman Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Orman Açıklaması

"Şu anda günlük güneşlik bir havadayız ama karlı günler gelecek. Bu karlı günler Beşiktaş'ı yıkamayacaktır. Beşiktaş bu yıl şampiyon olacak"

28.09.2013 22:02

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şu anda günlük güneşlik bir havadayız ama karlı günler gelecek. Bu karlı günler Beşiktaş'ı yıkamayacaktır. Beşiktaş bu yıl şampiyon olacak" dedi.

Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği, kulübün kuruluşunun 110. yıl kutlamaları dolayısıyla Adanis Otel'de gece düzenledi. Geceye katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaptığı konuşmada, bu yıl Beşiktaş kulübünün 110. yıl dönümünü kutladığını ve bu tür etkinliklere katılmaya gayret ettiğini söyledi.

Zor bir haftayı geride bıraktıklarını, hayal gibi başlayan bir maçın kabus gibi sona erdiğini belirten Orman, "Maçtan önce vermiş olduğum demeçlerde söylediğim gibi, şu anda günlük güneşlik bir havadayız ama karlı günler gelecek. Bu karlı günler Beşiktaş'ı yıkamayacaktır. Beşiktaş bu yıl şampiyon olacak. Antalya'ya Anlatalyaspor'u yenmeye geldik. İnşallah buradan üç puanı alıp gideceğiz. Bize güvenin. Beşiktaş emin ellerde. Çok zaman ve emek harcıyoruz, Her şeyi düşünerek çalışıyoruz. Onun için içiniz rahat olsun" dedi.

Konuşmanın ardından Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Selçuk, Orman'a plaket verdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Başkanı Orman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement