Belçikalı Öğrenciler Kaymakam Bulgurlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Belçikalı Öğrenciler Kaymakam Bulgurlu'yu Ziyaret Etti

Belçikalı Öğrenciler Kaymakam Bulgurlu\'yu Ziyaret Etti

Hayat Boyu Öğrenme Comenious Programı Çerçevesinde ‘İki Şehrin Hikayesi’ konulu projede Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ortağı olan ve proje kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Belçika’nın Antwerp şehrindeki Leonardo Lyceum Sıto 5 Okulu öğrencileri, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret ettiler.

28.04.2014 18:03

Hayat Boyu Öğrenme Comenious Programı Çerçevesinde 'İki Şehrin Hikayesi' konulu projede Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi'nin ortağı olan ve proje kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Belçika'nın Antwerp şehrindeki Leonardo Lyceum Sıto 5 Okulu öğrencileri, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret ettiler.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu proje ve ziyaret konusunda bilgilendiren Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi İngilizce Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Cengiz Koç, "Okulumuz 2012-2014 yılları arasında Avrupa Birliği Comenious Programı çerçevesinde Belçika'nın Antwerp şehrinde bulunan Leonardo Lyceum SITO 5 okulu öğretmenlerimiz bir proje hazırladı. Bizim okulumuza da paydaş olarak proje içerisinde yer verdi. Proje kapsamında geçen yıl ilk ziyaretleri gerçekleştirdik. Şubat ayında Belçika'ya biz gittik. Onlar da Mart ayında geldiler. Bu yıl ise tam tersi yaptık. 2014 yılında önce onlar geldi. Biz de 4 öğretmen, 13 öğrenci 12-22 Mayıs tarihlerinde orada olacağız. Programın kısaltılmış ismi Türkiye, Antalya, Belçika, Antwerp (TABA). Proje 2 okulunda tatil bölgesinde olması münasebeti ile iki taraf ziyaret gerçekleştirip orada turizm, eğitim, girişimcilik bazında ortak bir proje gerçekleştiriyoruz" dedi.

Manavgat Kaymakamı Bulgurlu ise Belçikalı öğrencilerin turizm okulu olarak Akdeniz'i tercih etmelerinin, Akdeniz içerisinde de Manavgat'ı tercih etmelerinin her açıdan güzel bir karar olduğunu söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belçikalı Öğrenciler Kaymakam Bulgurlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement