BBP Nevşehir Milletvekili Adaylarını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

BBP Nevşehir Milletvekili Adaylarını Açıkladı

BBP Nevşehir Milletvekili Adaylarını Açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde 1. Sıra adaylarının Yavuz Başaran olduğu açıkladı.

12.09.2015 16:15

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde 1. Sıra adaylarının Yavuz Başaran olduğu açıkladı.

BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş ve BBP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Özbek 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili adaylarını açıkladı. BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş yaptığı açıklamada, "1 Kasım seçimlerinin ülkemize ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde adaylarımızı belirlemiş bulunuyoruz. BBP olarak Yavuz Başaran, Ali Kolbaşı ve Ramazan Başer arkadaşlarımız 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde milletvekili adaylarımızdır. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum" diye konuştu.

BBP Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Başaran ise burada yaptığı açıklamada, "Bizler sizlere bir rozet takma hevesinde değiliz. Gün birlik ve beraberlik yemini etme günüdür şeklinde konuştu. Başaran yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Genel seçime giden bu süreçte bugün ki toplantımızın çok önemli ve anlamlı olduğunu Anadolu'muzun güzel ve şirin kenti çok sevdiğimiz Nevşehir'imiz de Büyük Birlik Partimizin 26. Dönem milletvekili adayı olmamın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayım. Ülkemize ve Nevşehir'imize hizmet etmek için bana tevdi edilen bu görevimi canla başla en güzel bir şekilde aziz vatanımızın ve güzel şehrimizin, ülkemizin toplumsal barış ve huzurun ümidi siz değerli hemşerilerimizin sesi olmak için huzurunuz da bulunmaktayım. Elbette partimizin, ekonomik, tarımsal, sağlık ve çeşitli projeleri bulunmaktadır. Bunları ileride sizlerle paylaşacağız. Ancak bugünler herhangi bir seçim kampanyası ya da oy isteme günleri değildir. Bizler sizlere bir rozet takma hevesinde de değiliz" diye konuştu.

Başaran, "Gün birlik ve beraberlik yemini etme günüdür. İçinde bulunduğumuz kaoslu ortamdan çıkacağımız korkularımızı def edecek zalimlere haddini bildirecek, hainlerin korkulu rüyası ve mazlumların gür sesi olmaya bu yolda sadece elimizi değil, tüm bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. Şimdi sizlere soruyoruz? Neden hiç Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Caminden şehit cenazesi kalkmaz. Neden hiç gözlerinde siyah gucci marka gözlükleri ile vatan sağ olsun diye bağıran şehit annesi olmaz. Neden hiç oğlunun cenazesinde beni de askere alın diye bağıran Mercedes sahibi babalar olmaz. Yada zenginlerin çocukları nerelerde yapar askerliklerini böyle mi sistem. Zenginsen ver parayı canın sağ olsun. Fakirsen ver canını vatan sağ olsun mantığıyla mı yürür bu işler soruyorum" ifadelerini kullandı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Nevşehir Milletvekili Adaylarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement