Baykalmış: "Ak Parti'nin Olduğu Yerde İmkansızlık Yoktur" - Son Dakika
Yerel

Baykalmış: "Ak Parti'nin Olduğu Yerde İmkansızlık Yoktur"

Baykalmış: "Ak Parti\'nin Olduğu Yerde İmkansızlık Yoktur"

AK Parti Gaziemir’de Sandık Asil Toplantısı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katılımıyla düzenlendi.

17.02.2014 17:35

AK Parti Gaziemir'de Sandık Asil Toplantısı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin de katılımıyla düzenlendi. AK Parti Gaziemir Seçim Koordine Merkezi (SKM)'de yapılan toplantıya Bakan Zeybekçi'nin yanı sıra AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, İlçe Başkanı Sabır Telingün, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle partililer katıldı. Yoğun katılım ve coşkunun gözlendiği toplantıda partililere seslenen Baykalmış, "Kimse yaptığı işi hor görmesin ve herkes elini taşın altına soksun. Biz AK Parti'nin olduğu hiçbir bölgede imkansızlık görmüyoruz. Halkın gönlüne girin, gerisi gelir" dedi.

Konuşmasında Gaziemir'in sorunlarının çok olduğunu söyleyen Baykalmış, partililere her bir seçmene ayrı ayrı ulaşıp sorunlarını dinleyin talimatı verdi. Halkın rızasını kazanmanın oy kazanmaktan önce geldiğini söyleyen Baykalmış, "AK Parti için ilde hiçbir ilçede imkansız diye bir şey yoktur. Biz iktidar partisiyiz. Güçlüyüz. Giderek de büyüyoruz. Zoru başarmak bizim işimizdir. Her bir seçmene ayrı ayrı ulaşacak, onun gönlünü kazanacağız. Vatandaşın derdini dert edineceğiz. Sorunlarını dinleyeceğiz. Oy için değil, Allah rızası için bunu yapacağız. Onun için kimse yaptığı işi hor görmesin ve herkes elini taşın altına soksun" diye konuştu.

VAATLER BİR BİR UNUTULDU!

Mevcut Gaziemir Belediyesi yönetimine başarısız bir yönetim sergilediği ve Gaziemirlilere verdiği sözleri yerine getiremediği gerekçesiyle eleştirilerde bulunan Baykalmış, şu tespitlerde bulundu;

"Şu an yapımı hala devam eden Gaziemir Belediye Hizmet Binası, 5 senedir inşaat halinde. Gaziemir Belediyesi, binanın açılış tarihini geçtiğimiz 29 Ekim olarak vermişti ama bu sözü de tutamadılar. Her işte olduğu gibi bu işi de yüzlerine bulaştırdılar. Şubat 2014'teyiz. Henüz belediye hizmet binasını bitirebilmiş değiller. Bina halen inşaat halinde. Öte yandan Atıf Bey Mahallesine ne olduğu belirsiz bir park yaptılar. Bu parkı 350 bin TL'ye mal ettiler fakat parktan istifade edebilen kimse yok. Gaziemir Merkez'de Abdullah Arda Meydanı'nı yeniden düzenleyeceklerdi ama yapamadılar. Kapalı Pazaryeri sözü verdiler ama bunu da beceremediler. Sarnıçlılara verilen sözler de tutulmadı. Ancak ne hikmetse halen söz vermekteler, halen Gaziemirlilere vaatlerle bulunuyorlar. Bunları anlamak gerçekten güç."

Baykalmış, sözlerini şöyle sürdürdü;

"2009 yılı yerel seçimlerinde Gaziemir'de maalesef bir yol kazası yaşamıştık. CHP Gaziemir'de yönetime gelmişti. O yıldan itibaren verilen sözlerin, vaatlerin birçoğu yerine gelmedi. Ancak haklarını yemeyelim, bazı şeyleri yapabildiler. Mesela Semt Evi yaptılar ama içine sadece çamaşır makinesi koydular. Gaziemirlileri ötekileştirmeyi çok iyi becerdiler. Boş gezmeyi, belediyenin kaynaklarını tüketmeyi çok iyi yaptılar. Biz asla siyasetimizi bunlar gibi yalan üzerine kurmadık, kurmuyoruz ve kurmayacağız. Bugün burada varlığınızla bize enerji verdiniz. Biz bu birlik ve beraberliği tesis ettiğimiz müddetçe aşamayacağımız zorluk yok.

EKONOMİ BAKANI DA KATILDI

AK Parti Gaziemir Seçim Koordinasyon (SKM) Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, partililerin arasında heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış'dan seçim çalışmaları ve ilçe hakkında genel bilgiler alan Zeybekçi, SKM'yi gezip partililerle tanıştı. Zeybekçi, "Gaziemir'in teşkilat yapısını, birlikte ne kadar güçlü olduklarını gördük. Seçim Koordinasyon Merkezi'miz, yerel teşkilatıyla seçimlere hazır. Bütün arkadaşlar heyecanlarını bize hissettirdiler. Pırıl pırıl, genç, dinamik Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış ile Gaziemir'in yarınlarının daha iyi olacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baykalmış: 'Ak Parti'nin Olduğu Yerde İmkansızlık Yoktur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement