Başsoy ve Çakır Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başsoy ve Çakır Gençlerle Buluştu

Başsoy ve Çakır Gençlerle Buluştu

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ve AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, gençler ile biraya geldi.

23.02.2014 08:53

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ve AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, gençler ile biraya geldi.

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sümer'in, partililerin ve gençlerin katıldığı toplantıda 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmaları değerlendirildi. Toplantıda AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sümer AK Gençliğin Erzincan'da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyip; " Hedefimiz Erzincan'da yerel seçimleri kazanmaktır. Bu amaç ile Gençlik Kolları Teşkilatımız gece gündüz demeden durmadan yorulmadan çalışmalarına devam ediyor. 30 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah kazanan Erzincan ve AK Parti olacaktır." dedi. Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci ise konuşmasında gençlerin önemine değinerek; " Gençlerimiz ile birlikte ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı milli irademizi göstereceğiz. Erzincan'da mahalle mahalle, köy köy dolaşıp sıkılmadık tek bir el bırakmayacağız." diye konuştu. Gençlerin her zaman yanında olduklarını ve gençlerin enerjilerinin kendilerine güç verdiğini söyleyen AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ise "Bir siyasi partinin Gençlik Kolları yoksa, o siyasi partinin başarılı olması mümkün değildir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, gençlerimize büyük önem veriyor. Zaten partimizin misyonuna bakıldığında gençlere çok büyük bir önem veren bir yapıyı görürsünüz. AK Parti gençliği ile birlikte el ele verip yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz." dedi. Gençler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Burhan Çakır İse konuşmasında; "Şehrimizi kalkındırmak, gençlerimize sahip çıkmak, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için 30 Mart'ta AK Parti demeliyiz. Gençlerimizin bu şekilde seçimlerde elde ettiği tecrübeler, yarınlarımızın daha güvenli olduğuna en büyük işarettir. AK Parti'yi gelecekte sizler, bizlerin yerini alarak yöneteceksiniz. Bu nedenle donanımlı, bilgili, tecrübeli bir gençliğe sahip olmanın sevincini yaşıyorum." ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından Erzincan'da izlenecek seçim stratejileri ve AK Gençlerin ürettiği seçim projeleri değerlendirilerek toplantı sona erdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsoy ve Çakır Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement