Başkan Tütüncü Yeni Doğan Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Yeni Doğan Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Başkan Tütüncü Yeni Doğan Mahallesi\'ni Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, devam eden hizmetleri yerinde görmek ve talepleri dinlemek amacıyla Yeni Doğan Mahallesi'ni ziyaret etti.
Kepez Belediye Meclis Üyesi Rüştü Peker, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ve Fen İşleri Müdürlüğü...

13.11.2013 12:05

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, devam eden hizmetleri yerinde görmek ve talepleri dinlemek amacıyla Yeni Doğan Mahallesi'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Meclis Üyesi Rüştü Peker, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ve Fen İşleri Müdürlüğü bürokratlarının da eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, ilk olarak Mahalle Muhtarı Nasuh Özyurt ile görüştü.

Muhtar Özyurt, inşaat yapımı ve doğalgaz çalışmaları sonucu alt yapısı bozulan yollarının asfaltlanmasını, Ahatlı Cami'nin çevre düzenlemesinin yapılmasını ve siteler bölgesindeki iki parkın yenilenmesini istedi. Özyurt, Başkan Tütüncü'ye, mahallenin, Antalya Otogarı'nın güneyindeki sitelerin tapu problemini çözmesinden ve kat artışı çalışmasından dolayı da teşekkür etti.

Göreve geldiklerinde Yeni Doğan Mahallesi'nde yoğun bir şekilde gecekondu yapılaşmasının olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, tapu probleminin çözümü ve kat artışı çalışmasından sonra gecekonduların yerine imara uygun modern konutların yapılmaya başladığını belirtti. Mahallede elektrik iletim hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz çalışması yapıldığını anımsatan Başkan Hakan Tütüncü, "Alt yapı kazı çalışmaları ve konut yapımının devam etmesi nedeniyle asfalt çalışmamız gecikti. Kazı çalışmaları tamamlanan sokakları hızlı bir şekilde asfaltlayacağız. Bu yılın sonunda Yeni Doğan Mahallesi'ndeki tüm sokakların sıcak asfaltı bitmiş olacak. Asfaltla birlikte sokakların kaldırımını da yapacağız" dedi.

Yeni Doğan Mahallesi'nde güzel işler yapıldığına vurgu yapan Başkan Tütüncü, "Bölgeye doğalgaz geldi. Elektrik iletim hatları yer altına alınıyor. Mahalleye 16 derslikli bir ilköğretim okulu yapılıyor. Komşu mahalle Ahatlı'ya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapılacak. Diğer komşu mahalle Kültür Mahallesi'ne İmam Hatip Lisesi ve Fen Lisesi inşa ediliyor. Bölgenin mülkiyetle ilgili problemlerini çözdük. Mahalle, şehirleşme konusunda örnek bir yer haline geliyor" ifadelerini kullandı. Başkan Tütüncü, siteler bölgesindeki iki parkı, 2014 yılı içerisinde yenileyeceklerini, Ahatlı Camisi'nin de çevre düzenlemesini yapacaklarını bildirdi.

Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra beraberindekilerle asfalt dökülecek olan sokaklarda, 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatında, bahçe düzenlemesi yapılacak olan camide ve yenilenecek olan iki parkta incelemelerde bulundu. İnceleme gezisi sırasında Başkan Tütüncü, vatandaşlarla sohbet etti, hizmetle ilgili isteklerini dinledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Yeni Doğan Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement