Başkan Tursun'dan Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Tursun'dan Öğrencilere Ziyaret

Başkan Tursun\'dan Öğrencilere Ziyaret

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun Yeşilbayır İMKB Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

19.11.2013 14:35

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun Yeşilbayır İMKB Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Tursun, okulun çevre düzenlemesini üstlenirken, öğrencilere de her türlü ihtiyaçlarına destek olacağının sözünü verdi.

Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, okul yöneticileri ile okulun sorunlarının çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu. Okul Müdürü Adnan Candan'ın çevre düzenlemesi yapılması yönündeki talebine olumlu yanıt veren Başkan Tursun, konu ile ilgili çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Atölyede uygulamalı eğitim gören öğrencileri de ziyaret eden Başkan Tursun, "Bugün Turizm Otelcilik Meslek Liseleri'nde eğitim gören öğrenciler mezun olduktan sonra iş sıkıntısı yaşamıyorlar. Bu sizin geleceğiniz açısından çok önemli" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tursun'dan Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement