Başkan Küçükler'e Karayazı İlçesinde Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Küçükler'e Karayazı İlçesinde Büyük İlgi

Başkan Küçükler\'e Karayazı İlçesinde Büyük İlgi

Küçükler, ilçeleri tek tek dolaşacağını ve sorunların çözümü için ciddi gayret gösterecekleri müjdesini verdi.

29.06.2013 13:25

Küçükler, ilçeleri tek tek dolaşacağını ve sorunların çözümü için ciddi gayret gösterecekleri müjdesini verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bugün Karayazı İlçesini ziyaret etti. İlçe halkının büyük bir ilgi ve sevgi gösterdiği Küçükler, ilçelerin sorunlarının çözülmesinde önemli çalışmalar yapacaklarını, söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Karayazı ilçesinde halkla ve esnafla buluştu. Küçükler'e Karayazı ziyaretinde, Karayazı Belediye Başkanı Seyfettin Kırık, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız, Karaçoban Belediye Başkanı Sedat Gümüş, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ömerfaruk Yıldırım AK Parti il teşkilatı, işadamları ve köy muhtarları eşlik etti.

İlçe ziyaretlerine Karayazı'dan başladığını söyleyen Küçükler, "İlçelerimizdeki sorunları tespit edip gidermek ve esnafın dertlerini dinlemek adına bu ziyaretleri yapıyoruz. İlçelerimizi daha güzel hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir Yasası'yla birlikte ilçelerimizin yükü bize geçmiş durumda. Önemli çalışmalar yapacağız. İlçelerimiz bundan böyle hizmetin en iyisini almaya başlayacak. Bunun bir ilk uygulaması olarak, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz kapsamında düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerini sadece merkezde değil, ilçelerimizde de gerçekleştirilecek" dedi.

Esnafı tek tek dolaşan Başkan Küçükler'e ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. "Bizi daha sık göreceksiniz" diyen Küçükler, ilçeleri tek tek dolaşacağını ve sorunların çözümü için ciddi gayret gösterecekleri müjdesini verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Küçükler'e Karayazı İlçesinde Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement