Başkan Karaosmanoğlu Roman Çocukları Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Roman Çocukları Sevindirdi

Başkan Karaosmanoğlu Roman Çocukları Sevindirdi

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Urla Sıra Mahallesi’nde yapılan Urla Belediyesi Toplum Temelli Çocuk Oyun Odası’nı açtı.

21.03.2014 10:45

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Urla Sıra Mahallesi'nde yapılan Urla Belediyesi Toplum Temelli Çocuk Oyun Odası'nı açtı.

Urla Belediyesi'nin roman vatandaşlar için hazırlanan Cennet Mahallesi Projesi'nin eğitim bölümünü kapsayan çocuk oyun odası maddi yetersizlik ve yaşadığı mahallede okul öncesi eğitim kurumu bulunmaması nedeniyle okula gidemeyen çocuklara okul öncesi eğitim fırsatı sunmak amacıyla oluşturuldu.

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, UNICEF, Avrupa Birliği ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın destekleriyle oluşturulan çocuk oyun odasını roman vatandaşlar ile birlikte açtı. Roman çocuklarının sevgi seliyle karşılanan Başkan Selçuk Karaosmanoğlu roman vatandaşların ısrarı üzerine birlikte oyun havası oynadı. Avrupa Roman Hakları Merkezi Türkiye İnsan Hakları Gözlemcisi Hacer Foggo'ya çalışmalarından dolayı teşekkür eden Karaosmanoğlu "Söz verdiğim gibi bu yılın sonunda Cennet Mahallesi Projemiz ile evlerinize taşınmış olacaksınız. İşiniz olacak, geliriniz artacak. Bütün çocuklarınız okula gidecek. Küçük çocuklar burada eğitim alacak. Çocuklarımız için açtığımız çocuk oyun odamız hepinize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Ayrıca okul çağındaki çocuklar için de Çocuk Çalışma Odası açıldı. Çocukları oyun odasında ziyaret eden Karaosmanoğlu "Derslerinizi iyi çalışırsanız hepinize bisiklet sözü veriyorum ve sizler için sinema açıyoruz, sinema bileti de benden" dedi.

Urla'da yaşayan roman vatandaşlar, her zaman yanlarında olan ve daha iyi koşullarda yaşamaları için çaba harcayan Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür ederek "En Büyük Başkan Selçuk Başkan" sloganları attılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Roman Çocukları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement