Başkan Karaosmanoğlu, İzcilik Gençlik Derneği Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, İzcilik Gençlik Derneği Açılışını Yaptı

Başkan Karaosmanoğlu, İzcilik Gençlik Derneği Açılışını Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin açılışına katıldı.

17.09.2015 12:58

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin açılışına katıldı.

Gölcük Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımlarıyla hizmete girdi. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve vatandaşlar katıldı.

Güzergah İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin açılışında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Bu çalışmalar en muhtaç olduğumuz hizmetlerdir. Çünkü bizim geleceğimiz gençliğimizdir. Onlara bu vatanı emanet edecek, ülkenin yönetimini, esnafını, çarşımızı her şeyimizi onlara bırakacağız. Arkamıza döndüğümüzde güven içerisinde olmalıyız. Her kardeşimizi, kendi öz evlatlarını, yeğenlerini, komşularımızın çocuklarını iyi yetiştirmek için cansiparane çalışmaya davet ediyorum. Gencini iyi yetiştiren geleceği garanti altına alır. Yetiştiremezsek Suriye ve Irak gibi oluruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkacağız. Şairin dediği gibi sahipsiz olan memleketin bakması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır. Biz bu memleketi sokakta bulmadık. Ülkemizin her yerindeki dedelerimiz canlarını bu toprak için verdi. Çanakkale'de, İstiklal Savaşı'nda her cephede, Allah-u Ekber Dağları'nda, her yerde canlarını verdiler. Bugün de askerimiz ve polisimiz canlarını bu ülke için veriyor. Bu memleketin içeride ve dışarıda düşmanı çok maalesef. Bizim kalkınmamızı, onurlu bir hayat yaşamamızı ve dik durmamızı istemiyorlar" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, İzcilik Gençlik Derneği Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement