Başkan Hiçyılmaz İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Hiçyılmaz İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı

Başkan Hiçyılmaz İstanbul\'daki Terör Saldırısını Kınadı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Fatih’te Çevik Kuvvet Polislerini taşıyan araçlara yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

07.06.2016 14:58

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Fatih'te Çevik Kuvvet Polislerini taşıyan araçlara yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

Terörün ve destekçisi dış ve iç mihrakların, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin iradesini asla sarsamayacaklarını ve hain emellerine ulaşamayacaklarını belirten Hiçyılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul'da yapılan saldırı bizleri derinden yaraladı. Saldırısonucunda ilk belirlemelere göre, 7'si polis olmak üzere 11 kişinin şehit olduğu açıklandı. Hayatını kaybedenlere Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği hedef alan bu alçak saldırganlar amaçlarına ulaşamayacak, bizleri yıldıramayacaktır. Terörün ülkemizin her yerinden; doğusundan batısından, kırsalından büyük şehirlerinden temizlenmesi için gereken ne varsa yapılmasını istiyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hiçyılmaz İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement