Başkan Gökçek ile Eşi Nevin Gökçek'in de Katıldığı Hanımlar Matinesi, Pursaklar ve Mamak'ta... - Son Dakika
Yerel

Başkan Gökçek ile Eşi Nevin Gökçek'in de Katıldığı Hanımlar Matinesi, Pursaklar ve Mamak'ta...

Başkan Gökçek ile Eşi Nevin Gökçek\'in de Katıldığı Hanımlar Matinesi, Pursaklar ve Mamak\'ta...

Büyükşehir Belediyesi’nin Ankaralı hanımlar için başlattığı ‘Hanımlar Matinesi’nde bu kez Mamaklı ve Pursaklarlı hanımlar bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

27.02.2014 13:04

Büyükşehir Belediyesi'nin Ankaralı hanımlar için başlattığı 'Hanımlar Matinesi'nde bu kez Mamaklı ve Pursaklarlı hanımlar bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

Pursaklarlı hanımlar, Sarayköy Saray Düğün Salonu'nda 5 kişilik saz heyeti ve solisti kadın olan Fasl-ı Nisa Grubu'nun programıyla, Mamaklı hanımlar ise Grand Ünlü Düğün Salonu'nda sevilen sanatçı Pınar Dilşeker'in seslendirdiği şarkı ve türkülerle coştular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, her iki etkinlikte de hanımları yalnız bırakmayarak coşkularına ortak oldular. Saray Düğün Salonu'nu tıklım tıklım dolduran kadınların sevgi gösterileriyle salona giren Başkan Melih Gökçek, hanımlara en derin saygı ve sevgilerini sunarak başladığı konuşmasında "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Hanımlar Matineleri ile yeni bir adet başlattık, seçimden sonra da bu eğlenceleri devam ettireceğiz" sözleriyle, hanımların büyük ilgi gösterdiği bu programın sürdürüleceğini müjdeledi.

"Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır" diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Gökçek, "İnşallah, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kardeşimizle birlikte bir 5 yıl daha size elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" dedi.

"MAMAK SENİNLE GURUR DUYUYOR"

Mamak Akdere'de Grand Ünlü Düğün Salonu'nda düzenlenen Hanımlar Matinesi'ne de yoğun işleri dolayısıyla kısa bir süre katılan Başkan Gökçek, burada hanımların 'Mamak ve Ankara Seninle Gurur Duyuyor' tezahüratlarıyla karşılandı. Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Siz buraya eğlenmeye, bir arada olmaya geldiniz. Çok konuşmak istemiyorum. Ama şunu bilin ki Mesut Akgül'le birlikte sizlere hizmet etmekten şeref duyuyoruz, gurur duyuyoruz."

Başkan Gökçek'in alkışlar arasında salondan ayrılmasının ardından hanımlarla kısa bir sohbet yapan Nevin Gökçek de konuşmasında, hanımların kendilerine zaman ayırmalarını isteyerek kadınların Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı BELTEK, Hanımlar Lokali, Aile Yaşam Merkezi gibi sosyal projeler sayesinde sıkıntı ve streslerinden uzaklaşarak hem bilinçlendiklerini hem de yeni uğraşı alanları bulduklarını, spor yapabildiklerini anlattı.

HEDİYELER SAHİPLERİNİ BULDU

Hem Pursaklar hem de Mamak'ta diğer ilçelerde olduğu gibi çekilişler ve armağan yağmuru programlar boyunca devam etti. Programın başında yapılan çekilişin ardından 4'er şanslı kadın, stil danışmanı Aysu Kaba'nın 'Still Otobüsü'nde yer alarak cilt bakımı, makyaj yaptırma şansı ve vücut yapısına, makyaja uygun birer elbise kazandı.

Eğlence sonrası yapılan çekilişle, hanımlar matinesine katılan bayanlara, elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı, saç düzleştirici ve nevresim takımı gibi çeşitli hediyeler verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gökçek ile Eşi Nevin Gökçek'in de Katıldığı Hanımlar Matinesi, Pursaklar ve Mamak'ta... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement