Başkan Evcilmen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen'e Ziyaret

Başkan Evcilmen\'e Ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Okan Keşci ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret etti.

28.01.2014 12:05

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Okan Keşci ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret etti.

Muratpaşa'nın 'Marka Kent' vizyonuna dikkat çeken ANTGİAD Başkanı Keşçi, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e markalaşma konusunda ortak proje üretme önerisinde bulundu. Genç beyinlerden gelecek tüm projelere açık olduğunu dile getiren Başkan Evcilmen, Muratpaşa'nın markalaşma süreci hakkında bilgi verdi.

Markalaşmayı kent kimliği oluşturmak şeklinde algıladığını dile getiren Başkan Evcilmen, "Muratpaşa spor alanlarıyla, temiz caddeleriyle, mavinin ve yeşilin kucaklaştığı doğasıyla, güven ve huzurun merkezi haline geldi. Misafirlerimiz çektikleri fotoğraflarla Muratpaşa'da anılar oluşturuyor. Çağdaşlığın, huzurun ve güvenin merkezi olan Muratpaşamızı sizlerin desteği ile yarattık. Heyecanla yeni hedefler koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement