Başkan Ergün Esnaf Sofrasına Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün Esnaf Sofrasına Konuk Oldu

Başkan Ergün Esnaf Sofrasına Konuk Oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmet Güngör tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

02.05.2014 12:31  Güncelleme: 12:39

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kavaflar Çarşısı esnafları bayrakçı Nejdet Divrik ve 'Aşçı Ahmet' olarak bilinen Ahmet Güngör tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Esnaflarla tek tek selamlaşan ve hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Kavaflar Çarşısı esnafları bayrakçı Nejdet Divrik ve 'Aşçı Ahmet' olarak bilinen Ahmet Güngör tarafından Kavaflar Çarşısı'nda düzenlenen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, Sağlık İşleri Daire Başkanı Ekrem Akkaya, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, belediye meclis üyeleri ve esnaflar katıldı. Esnaflarla tek tek tokalaşan ve hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Kahvaltının ardından eller semaya açılarak, hep birlikte dualar okundu.

ÇERÇİ VE ÇELİK'TEN BAŞKAN ERGÜN'E ZİYARET

Düzenlenen kahvaltının ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Mehmet Güzgülü ve Zülfikar Gürcan da hazır bulundu. Ziyaretleri nedeniyle Çelik ve Çerçi'ye teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediyelerin hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün Esnaf Sofrasına Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement