Başkan Böcek, Konyaaltı Sahili İçin Valiliğe Müracaat Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Böcek, Konyaaltı Sahili İçin Valiliğe Müracaat Etti

Başkan Böcek, Konyaaltı Sahili İçin Valiliğe Müracaat Etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Özel İdaresine devredilen Konyaaltı Sahili'nin tekrar alınması için Valiliğine başvurdu.

19.12.2013 16:22  Güncelleme: 09:09

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tahsis süresi dolması nedeniyle İl Özel İdaresine devredilen Konyaaltı Sahili'nin tekrar alınması için Antalya Valiliğine başvurdu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, yaptığı yazılı açıklamada, sahilin yeniden düzenlenerek halkın kullanımına sunulması için fikir projesiyle Antalya Valiliğine müracaat ettiklerini bildirdi. Böcek, tahsis süresi 28 Eylül 2012'de sona eren Konyaaltı Sahili'nin yeniden tahsisi için Antalya Defterdarlığına 5 kez başvurduklarını kaydetti.

Tahliye kararının 11 Ekim 2013'te verildiğini hatırlatan Böcek, açıklamasında, "29 Eylül 1999'da 10 yıl süreyle belediyemize verilen Konyaaltı Sahili'ni salaş yapılardan kurtarıp örnek projeyle vatandaşımızın hizmetine sunduk. Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından birçok ödüle layık görülen mavi bayraklı Konyaaltı Sahili'ni, günlük yerli ve yabancı 50 bin vatandaşımız kullanmakta" ifadesini kullandı.

Başkan Böcek, 2004 yılında meydana gelen afet sonucu kiralama süresini 3 yıl daha uzattıklarını vurguladığı açıklamasında şunları kaydetti:

"Konyaaltı Sahili'ni yeniden düzenlemek için Antalya Defterdarlığına 5 kez müracaat ettik. Bugüne kadar olumlu herhangi bir sonuç alamadık. Antalya Valisi sayın Sabahattin Öztürk'ün açıklamaları doğrultusunda bugün altıncı müracaatımızı gerçekleştirdik. Göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü Valimiz sayın Öztürk'e çok teşekkür ediyor, olumlu bir netice alacağımıza yürekten inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Böcek, Konyaaltı Sahili İçin Valiliğe Müracaat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement