Başbakan'a Destek İçin Geldiler - Son Dakika
Yerel

Başbakan'a Destek İçin Geldiler

Başbakan\'a Destek İçin Geldiler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı’yı ziyaret eden vatandaşlar, 2001 yılından bu yana destekledikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bugünden sonra da destek olmaya devam edeceklerini söylediler.

12.01.2014 13:54

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı'yı ziyaret eden vatandaşlar, 2001 yılından bu yana destekledikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bugünden sonra da destek olmaya devam edeceklerini söylediler.

Çoğunluğu Yüreğir ilçesinde yaşayan ve aslen Şanlıurfalı olan vatandaşlar ziyaret esnasında İl Başkanı Yağcı'ya çiçek takdim ettiler ve "Kefen giyip yola çıkan Başbakanımız gibi bizlerinde kefenleri hazır. Hiç kimsenin büyümekte olan Türkiye'yi durdurmasına izin vermeyeceğiz" dediler.

Misafirlerini AK Parti Adana İl Başkanlığı toplantı salonunda ağırlayan Başkan Yağcı'nın, ziyaretçilerin söyledikleri karşısında duygulandığı gözlendi. Yağcı, "Siz Allah'ı severseniz, Allah'ta sizi sevdirir. Başbakanımıza olan sevgi buradan kaynaklanmaktadır. Allah kimseye vakitsiz kefen giydirmesin. Şahitlik ediyoruz ki; 'Bizde kefenlerimizle geldik' diyen bir halkımız var çok şükür. Sizler devletine, milli iradeye, milli iradeyi temsil eden iktidara ve Başbakan'a sahip çıkmak için buraya kadar geldiniz, desteğinizi gösterdiniz. Sizlerini bu sevgisi ve desteği olduğu sürece AK Parti hizmetlerine devam edecektir. İşte burada da görülüyor ki memleketimiz üzerinde oynanmak istenen her türlü oyunu vatandaşımız bozuyor, bozacaktır da. Sizlere bu ziyaretiniz ve desteğiniz için kendim ve partim adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yüreğir'in Koza, Başak, Dedekorkut, Yunusemre, Güzelevler, 19 Mayıs ve Anadolu mahalleleri ve Seyhan'ın Barbaros mahalle muhtar adayları ile mahalle sakinlerinden oluşan ziyaretçi heyeti adına yapılan konuşmalarda, "Başbakanımızın yanındayız, onu seviyoruz ve destek olduğumuzu belirtmek için buradayız. Türkiye'miz nerden nereye geldi? Vatandaşlar olarak her şeyin bilincindeyiz. Bu oyna da dur diyoruz. Sizi milletvekilliğiniz de ve şimdiki göreviniz il başkanlığınız da da takdirle izliyoruz. Şanlıurfalılar olarak Adana genelinde 15 bin oyumuz var ve bizler artık bir temsilci istiyoruz. Bizi şimdiye kadar temsil eden biri olmadı. Yüreğir Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Salih Budan'ın meclis üyesi yapılmasını talep ediyoruz" görüşlerine yer verildi.

Ziyaret esnasında Fahrettin Coşkun, Zafer Kara, İlyas Karabulut ve Melike Bozbıyık da hazır bulundular.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan'a Destek İçin Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement