Bartın Emniyeti'nde Rütbe Terfi Töreni - Son Dakika
Yerel

Bartın Emniyeti'nde Rütbe Terfi Töreni

Bartın Emniyeti\'nde Rütbe Terfi Töreni

Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Yüksek Kurulu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde 2012 yılında Bartın Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan değişik rütbelerde ki 9 personel bir üst rütbeye terfi etti.

07.07.2012 11:10

Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Yüksek Kurulu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde 2012 yılında Bartın Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan değişik rütbelerde ki 9 personel bir üst rütbeye terfi etti.

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye terfi eden personel için Bartın Emniyet Müdürlüğü Polis evinde tören düzenlendi. Törene, Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Bartın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Şube Müdürleri ve polis memurlarının eşleri katıldı.

Törende açılış konuşması yapan Bartın Emniyet Müdür Mehmet Altınok, polisin masumun ve mazlumların en sıcak sığınağı olacağı yer olduğunu belirtti. Müdür Altınok, "Emniyet Genel Müdürlüğü, Merkez ve Yüksek Değerlendirme Yüksek Kurulu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde 2012 yılında İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan değişik rütbelerdeki toplam 9 personelimiz bir üst rütbeye terfi etmeye başarı göstermiştir. Bu personelimizden 7 personelimiz 30 Haziran 2012 tarihinde 2 personelimiz ise, 30 Aralık 2012 tarihinde yeni rütbelerini almaya hak kazanmış olup 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesinde 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden bir personelimizin atamasının Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yapıldığı için bahse konu rütbesi Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde takılacaktır. Devletin en temel vazifeleri başında kuşkusuz ki vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamasını sağlamak gelmektedir. Bu görevleri de kanunları kendilerine verdiği yetki çerçevesinde iç güvenlik teşkilatları olan emniyet müdürlükleri ve jandarma teşkilatları tarafından yerine getirilmektedir. Polis teşkilatı olarak görevimiz her nerede görev yaparsak yapalım anayasa ve kanunlar çerçevesinde milletimizin değerleri ile bütünleşmiş olarak ülkemizin birliğine, bütünlüğüne huzur güven ortamına yönelik her hareketin karşısında bir kalkan gibi dikilmek ve bu güçlerin korku rüyası olmak. Aynı zamanda masum ve mazlumların en sıcak sığınağı devletin şefkat eli olmaktır. Teşkilatımız kurulduğu yıldan beri çağın ihtiyaçlarına ve teknolojik yeniliklere göre kendisini sürekli geliştirmiştir ve bugün sahip olduğu imkanlarla suç ve suçlu ile mücadele de delilden suçluya giden modern çağın tüm teknolojik ihtiyaçlarını kullanan bir kurum haline gelmiştir. Şüphesiz ki teknolojik gelişmelerin yanı sıra halktan alınan destek de suç ve suçlular ile mücadelede kolluk güçleri için çok önemli bir noktayı oluşturmaktadır. Bu amaçla vatandaş memnuniyetini esas alan evrensel değerlere büyük önem veren güvenlik özgürlük dengesini gözeten sadece mutat güvenlik uygulamalarından ziyade halkımız ile aramızda köprüler kurabileceğimiz sosyal sorumluluk projelerine de önem vermekteyiz. Bu projeler ile hem vatandaş ile polis teşkilatı arasında sağlıklı bağlar oluşturma hem de değişik sorunları olan vatandaşlarımızın sorunlarına da çözüm yolları bulmaya çalışmaktayız. Bu manada vatandaşın huzuru bizlerin gururu olmaktadır" dedi.

Bartın Valisi İsa Küçük ise "Teknolojik yönden tüm Türkiye'deki emniyet teşkilatında olduğu gibi Bartın Emniyet Müdürlüğü de teknoloji yönünden güçlenmiştir. Personelimizin eğitimi Türkiye'de olduğu gibi Bartın'da da güçlenmiştir. Türkiye'nin her yerinde aynı kanunları uygulamaktayız. Ancak bizi diğer bölgelerden farklı kılan Bartın'ı özel kılan bir husus Bartın Emniyet Müdürlüğü çalışanlarımızın diğer kamu kurumlarında da olduğu gibi insanları sevmektedirler. Bizi Bartın Emniyet Müdürlüğü olarak Bartın Valiliği olarak Bartın'da bulunan diğer kamu kurum kuruluşları olarak diğer illerden ayıran en büyük özellik yüreğinde gönlünde taşıdığı insan sevgisidir. Bu sevgi sayesinde bütün teşkilatımız Bartınlıların kalbinde yüce bir yer edinmişlerdir. Bartınlılar da bizim bu sevgimize karşı duyarsız kalmamışlardır. Onlarda kanunlara uyma konusunda gereken hassasiyeti göstermişlerdir. Toplumsal ilişkilerde insana sevgiyi saygıyı en üst düzeyde göstermeye çalışmaktadırlar. İşte bu yüzden baktığımız zaman olay sayıları suç sayıları giderek azalmaktadır. Bu açıdan bizim Bartın Emniyet Müdürlüğü olarak diğer illerinden ayıran özelliklerimiz bunlardır" dedi.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden, 2. Sınıf Emniyet Müdür Ali Yumuşak, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Alparslan Özdağlı, 3. Sınıf Emniyet Müdürü İdris Semizoğlu, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Durmuş Oğuz Demir, Emniyet Amiri Fikret Ağan ve Başkomiserliğe terfi eden Besim Gürdal'a Bartın Valisi İsa Küçük ve Bartın Emniyet Müdür Mehmet Alntıkok ve polis memurlarının eşleri tarafından rütbeleri takıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Emniyeti'nde Rütbe Terfi Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement