Balıkesir Ayvalık'ta Engelliler Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Ayvalık'ta Engelliler Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Balıkesir Ayvalık\'ta Engelliler Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Seçimlerde mevcut başkan Güler Çapraz Özlemiş yeniden Genel Başkanlık görevine getirildi. Toplantıda faaliyetler ve gelecek hedefler masaya yatırıldı.

27.03.2024 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda yapılan seçimlerde tek liste ile giren mevcut başkan Güler Çapraz Özlemiş yeniden Genel Başkanlık görevine getirildi.

BOED binasında gerçekleşen genel kurul toplantısında, Divan Heyeti; Metin Salan, Köksal Özdemir ve Cengiz Dinç isimlerinden oluştu. Üye salt çoğunluğunun sağlandığı genel kurul toplantısında, faaliyet ve denetim kurulları okundu. Çalışmalar hakkında görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantıda, geleceğe dair hedefler de masaya yatırıldı.

Toplantıda yapılan seçimlerde; Güler Çapraz Özlemiş yeniden genel başkanlık görevine getirilirken, yönetim kurulu ise; Özer Uygun, Metin Baş, Cengiz Dinç, Kenan Uçar, Emine Özmen ve Özlem Şahin Kalafat isimlerinden oluştu.

BOED Genel Başkanlığı görevine yeniden getirilen Güler Çapraz Özlemiş yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle genel kurul üyelerine teşekkür etti. Dernek bünyesindeki bütünlüğün pek çok STK'ya örnek bir nitelikte olduğunu savunan Özlemiş, bu bütünlüğün her zaman süreceğini vurguladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Ayvalık'ta Engelliler Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement