Baªkan Büyükaslan, Atso'yu Z?yaret Ett? - Son Dakika
Yerel

Baªkan Büyükaslan, Atso'yu Z?yaret Ett?

Baªkan Büyükaslan, Atso\'yu Z?yaret Ett?

Adıyaman (?HA) - Ad'yaman Belediye Baºkan? Necip Büyükaslan, Ad'yaman Ticaret ve Sanayi Odas? (ATSO) Baºkan? Mustafa Uslu'yu makam'nda ziyaret etti.

11.01.2012 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A6D-YRL/11-OCA-0182-10F4

-

(FOTO'RAFLI)

KAAN BOZDO'AN

Adıyaman (?HA) - Ad'yaman Belediye Baºkan? Necip Büyükaslan, Ad'yaman Ticaret ve Sanayi Odas? (ATSO) Baºkan? Mustafa Uslu'yu makam'nda ziyaret etti.

Ziyaretin nezaket amaçl? oldu'unu ifade eden Baºkan Büyükaslan, Ad'yaman'?n temel sorunlar'yla ilgili fikir al'ºveriºinde bulunduklar'n? söyledi. Baºkan Büyükaslan,"Ticaret ve Sanayi Odas?, sivil toplum örgütleri aras'nda önemli bir yere sahiptir. Sanayici ve ticaretçi arkadaºlar'm'z? temsil eden odam'z ilimizin geliºmesinde büyük katk's? var. Böylesine önemli bir kurumun baº'nda bulunan Mustafa Uslu'yu zaman zaman ziyaret ederek, kentimizin sorunlar? hakk'nda fikir al'ºveriºinde bulunuyor ve çözümü

noktas'nda çaba sarf ediyoruz. Bugün de bir araya gelmiºken yine kentimizi konuºtuk. Yap'lmas? gerekenleri istiºare ettik. Her ºey için kendisine teºekkür ediyorum" dedi.

ATSO Baºkan? Mustafa Uslu ise,"Söz konusu ilin sorunlar? olunca, hepimizi ilgilendiriyor. Elbette zaman zaman bir araya gelip, sorunlar'n çözümü konusunda istiºare yapmam'z, imkanlar'm'z ölçüsünde katk? sunmam'z gerekiyor. Kentimizin çözüm bekleyen birçok sorunu var. ªu an gündemde Malatya'n'n Nemrut'u sahiplenmeye yönelik çal'ºmas? söz konusu. Ayr'ca bütün üreticileri ilgilendiren ve ºu s'ralar konuºulan yeni teºvik yasas? gündemde. Bunlar? ve bunlar'n yan? s'ra ilimizin di'er sorunlar'n? konuºtuk.

Ziyaretinden dolay? kendisine teºekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baªkan Büyükaslan, Atso'yu Z?yaret Ett? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement