Azerbaycan'dan Yunusemre'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Azerbaycan'dan Yunusemre'ye Ziyaret

Azerbaycan\'dan Yunusemre\'ye Ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Azerbaycan Heyeti, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’u ziyaret etti.

18.05.2016 10:08

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen Azerbaycan Heyeti, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'u ziyaret etti. Azeri heyet, Manisa'da yaşayan Azerilere gösterilen ilgiden dolayı Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti.

Azerbaycan'dan gelen Gazi Kadınlar Derneği Başkanı Rada Abbas ve Uluslararası Azerbaycan Medeniyet Dil Tarih Kültür Araştırma Merkezi Genel Başkanı ve Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı Seyfettin Ayakyay, bir dizi etkinliklere katılmak üzere geldikleri Manisa'da Yunusemre Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Azerbaycan Heyeti, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin Azerbaycanlı vatandaşlar için yaptığı çalışmalardan dolayı kendisi için hazırladıkları plaket ve hediye paketlerini, Başkan Çerçi'nin yoğun programından dolayı Başkan Yardımcısı Şule Uygur'a takdim etti.

Azeri heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şule Uygur, Azerbaycan'ın Türkiye için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu vurgulayarak, "Biz iki devlet bir milletiz. Azerbaycanlı vatandaşlarımız ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Bundan sonra da ülkelerimizin gelişmesi noktasında her zaman dayanışma içerisinde olacağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azerbaycan'dan Yunusemre'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement