Aydınlatma Tamam - Son Dakika
Yerel

Aydınlatma Tamam

Aydınlatma Tamam

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Yerleşkesinde aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

04.07.2015 11:45

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Yerleşkesinde aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nce yapımına başlanan, İşletme Müdürlüğü İdare Binası, lojmanlar, araç ve iş makinaların bulunduğu garaj alanını da kapsayan yaklaşık 60 ben metrekarelik alanın ana güzergah aydınlatma çalışmalarının 1. etabında toplam 20 adet 7 metrelik Set Konsol galvaniz aydınlatma direği ile sodyum buharlı yeni tip armatör monte edilerek geçtiğimiz günlerde kullanılmaya başlandı.

Ara sokaklar ile bina girişleri ve oyun alanlarını kapsaması planlanan 2.Etap aydınlatma çalışmaları da tamamlanarak hizmete sunuldu. Ara sokak aydınlatmalarında dekoratif sokak lambaları kullanıldı.

İşletme Müdürü Selçuk Yıldız tarafından 2. Etap aydınlatma çalışmalarını kapsayan 30 adet dekoratif sokak lambalarının montaj ve demontajının, ankraj yapımı, beton dökümü, kazı işleri ve kablo çekimi ile bağlantı işlerinin, işletme personeli vasıtasıyla yapıldığı ve bu nedenle 2. Etap aydınlatma işinde işçilik giderinin sıfır maliyetle tamamlandığı ifade edildi.

Ayrıca aydınlatma çalışmaları sonrasında, İşletme Müdürlüğü alanının tamamında ağaçların budanması, kaldırım taşlarının boyanması, bahçe düzenlenmesi gibi işlerinin hızla devam ettiği belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlatma Tamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement