Avm Kadınlar Kulübü Üyeleri Özel Gösterimde Buluştu... - Son Dakika
Yerel

Avm Kadınlar Kulübü Üyeleri Özel Gösterimde Buluştu...

Avm Kadınlar Kulübü Üyeleri Özel Gösterimde Buluştu...

filmi için 4 seansdan oluşan özel bir gösterim organize etti ve üyelerine ücretsiz film izleme imkanı sağladı.

31.01.2012 18:02

Erzurum'da ilk kez bir sadakat programı çerçevesinde oluşturulan ve Erzurum'lu hanımları Kadınlar Kulübü adı altında biraraya toplayan ve onları Erzurum AVM'nin özel ve ayrıcalıklı müşterisi ilan eden Erzurum AVM, onlar için Cinebonus'da "Kurtuluş Son Durak"

filmi için 4 seansdan oluşan özel bir gösterim organize etti ve üyelerine ücretsiz film izleme imkanı sağladı.

Psikolojik ve fiziksel şiddetin her türlüsüne karşı olan Kurtuluş Son Durak filmi gün boyunca 11: 30, 14: 00, ve 16: 30 seanslarında Kadınlar Kulübü üyelerine özel olarak ayrıldı. Popcornlarını yerken hem dram hem komedi sahnelerine şahit olan Kadınlar Kulübü üyeleri Erzurum AVM yetkililerine bu güzel organizasyon için minnettar olduklarını dile getirdiler.

Kendilerine belirlemiş oldukları yol haritasında müşteri memnuniyetinin ve sadakatinin

en üst seviyede olmasına özen gösterdiklerini belirten Erzurum AVM'nin Genel Müdürü Kemal Ünal

" Planlamasını yapmış olduğumuz bütün aktivitelerde Erzurum'un sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz. Erzurum'lu hanımlarımızın biraraya gelerek aynı çatı altında toplanmaları Erzurum AVM için son derece başarılı bir projedir. Bugüne kadar üyelerimizle birçok kez biraraya geldik, onlara özel imza günleri ya da seminerler düzenledik. Bugün ise günümüzün en büyük sorunlarından biri olan şiddetin komedi çerçevesinde ele alındığı " Kurtuluş Son Durak"

filminde onları buluşturduk ve oldukça fazla katılım vardı. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti.

Erzurum AVM yönetimi olarak Erzurum halkına en iyi hizmeti vermek için çaba sarfediyoruz ve bu süreçte Kadınlar Kulübü, Çocuklar Kulübü gibi özel ve ayrıcalıklı müşterilerimiz her zaman bizim yanımızda yer alıyorlar. Bu anlamda katılımlarından dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederim." Diye konuştu.

Ünal, bundan sonraki süreçte de yine üyelerinden gelen talepler doğrultusunda aktiviteler ve organizasyonlar düzenleneceğini sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avm Kadınlar Kulübü Üyeleri Özel Gösterimde Buluştu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement