Av Ensar Erdoğdu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Av Ensar Erdoğdu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Av Ensar Erdoğdu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Kars eski İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

19.02.2015 12:54

AK Parti Kars eski İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. Erdoğdu, AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek başvuru dosyasını İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş'a teslim etti.

Eski İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu'nun başvuru dosyasını kabul eden İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Erdoğdu'nun partilerine ciddi emekleri olduğunu söyledi.

Yurdakoş, "Partimize emek veren, 4 yıl il başkanlığımızı yapan, Sayın Ensar Erdoğdu'nun müracaatını kabul ediyoruz. Kendisi partimize gerçekten ciddi emekleri olan, ciddi seçimleri başarıyla atlattığımız bir başkanımız. Kendisini müracaatından dolayı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kendisi zaten teşkilatın içinden bir abimiz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Kars eski İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Kars'a daha iyi hizmetler edebilmek için aday adayı olduğunu kaydetti.

Ensar Erdoğdu, "Yaklaşık bir 5 yıl AK Parti İl Başkanlığı görevini yaptım. Bu süreçte başkanımız ve arkadaşlarımızla beraber birlik beraberlik içerisinde, vekillerimizle beraber gayet uyumlu çalışmalar yaptık. Kars için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Yapabildiklerimiz oldu, yapamadıklarımız oldu. eksik kalanlar var. İnşallah yeni süreçte hep birlikte bunları yapmaya çalışacağız. Başvuruşlardan sonra genel merkezimiz kimi uygun görürse, Kars için kimin faydalı olacağına inanırsa onları atayacaktır, onları tercih edecektir. Kim olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Hep birlikte atanacak olan arkadaşlarımızı destekleyeceğiz. Hep birlikte gayret göstereceğiz. AK Parti'nin buradaki bayrağını yine yukarılara taşıyacağız. İnanıyorum ki 7 Haziran'dan sonra yine burada AK Parti'nin başarısını hep birlikte kutlamış olacağız. Biz bu duygu ve düşüncelerle Kars için hayırlısı ne ise o olsun diyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ensar Erdoğdu, milletvekili aday adaylık dosyasını İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş'a teslim etti. Yurdakoş'ta kendisine başarılar diledi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Av Ensar Erdoğdu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement