Atso'dan 'Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz' Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Atso'dan 'Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz' Toplantısı

Atso\'dan \'Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz\' Toplantısı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 23 Ekim’de düzenlenecek ‘Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz’ bilgilendirme toplantısında üyelerin devlet destekleri ve hibelerden daha fazla yararlanmaları, desteklere daha kolay başvuru yapabilmelerini sağlayacak bilgilerin paylaşılacağını bildirdi.

20.10.2015 11:08

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 23 Ekim'de düzenlenecek 'Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz' bilgilendirme toplantısında üyelerin devlet destekleri ve hibelerden daha fazla yararlanmaları, desteklere daha kolay başvuru yapabilmelerini sağlayacak bilgilerin paylaşılacağını bildirdi.

ATSO, Üniversite, Sanayi işbirliği kapsamında, 23 Ekim 2015 tarihinde, 14.00-17.00 saatleri arasında, ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda "Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz" bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Konuya ilişkin bir açıklama yapan ATSO Başkanı Davut Çetin, "Akdeniz Üniversitesi ile birlikte düzenlenecek toplantıda üyelerimizin devlet destekleri ve hibelerden daha fazla yararlanmaları, proje fikirlerini olgunlaştırarak desteklere daha kolay başvuru yapabilmelerini sağlayacak bilgiler paylaşılacak" dedi.

Başkan Çetin, Ülkemizde ekonomik gelişmenin sağlanmasında özel sektörün güçlendirilmesi ve rekabetçiliğin geliştirilmesinde hibe desteklerinden yararlanmanın önemi gün geçtikçe artmaktadır, gerek ulusal gerekse uluslararası hibe desteklerinin ülkemizin geleceğini şekillendirecek yatırım kararlarını etkilemektedir. Temel sorun teknolojiyi, inovasyonu sadece kullanan değil, üreten bir ülke olma yolunda fırsatların değerlendirilmesidir. Ar-Ge ve inovasyon altyapısının oluşturulması, sınırlı kaynakların önceliklendirilerek, rekabet üstünlüğü sağlanması ve yüksek teknolojili katma değeri yüksek ürün elde etme yolundaki fırsatları üyelerimize yapacağımız bu toplantılarla ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Toplantıya, KOSGEB, BAKA ve Gebze Teknik Üniversitesi kurumlarından yetkili kişilerin konuşmacı olarak katılacağını söyleyen Başkan Davut Çetin, "Değerli konuşmacılar katılımcılarla proje fikirlerinin geliştirilmesi, destek arayışı süreci ve bu konudaki hibe destekleri hakkında güncel bilgileri paylaşacaklar. Gebze Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi Yöneticisi Dr. Fatih Al, Antalya KOSGEB Müdürü Selim Erkoç ve BAKA Genel Sekreteri M. Sırrı Özen tarafından ayrıntılı bilgiler verilecek. İş hayatındaki her kesim için son derece faydalı olacağını düşündüğüm bu toplantıya tüm üyelerimizi ve çalışanlarını bekliyoruz."

Başkan Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) "ATSO Akademi" bağlantısından, twitter.com/ATSOAkademi ve facebook.com/AtsoAkademi'den takip edilebileceğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso'dan 'Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement