ATSO'da Belarus Ülke Günü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

ATSO'da Belarus Ülke Günü Yapıldı

ATSO\'da Belarus Ülke Günü Yapıldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde DEİK işbirliğinde düzenlenen Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı ATSO Meclis Salonunda yapıldı.

21.02.2014 17:35  Güncelleme: 17:51

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) evsahipliğinde DEİK işbirliğinde düzenlenen "Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı" ATSO Meclis Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Barut, Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh, Türk-Belarus İş Konseyi Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Yevgeni Lipen, Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Temsilcisi Perviz Guliyev, Belarus Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Laçin Mirza ile Antalyalı işadamları katıldı.

"Belarus Cumhuriyeti Ekonomisi, Yatırım İmkanları ve Türkiye - Belarus Ticari ve Ekonomik İlişkileri"nin değerlendirildiği toplantıda, Belarus ekonomisindeki gelişmeler, yatırım mevzuatı ve uygulamaları, yatırımcılara sağlanan destekler ve Türkiye - Belarus Ticari ve Ekonomik İşbirliği konularında bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca iki ülke arasında başarılı işbirliği örnekleri katılımcılarla paylaşıldı.

Belarus Heyeti, toplantı öncesi ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Barut'a nezaket ziyaretinde bulundu. Konuk heyete ATSO'nun faaliyetleri, Antalya ekonomisi ve bölgenin yatırım olanakları hakkında bilgiler veren Barut, konuklara ziyaretin anısına ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yaptığı birer tablo hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ATSO'da Belarus Ülke Günü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement