Atatürk Haftası Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Atatürk Haftası Satranç Turnuvası

Atatürk Haftası Satranç Turnuvası

Satranç Federasyonu Kilis Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75.yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.
Satranç Merkezi'nde 9-10 Kasım 2013...

11.11.2013 13:33

Satranç Federasyonu Kilis Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Satranç Merkezi'nde 9- 10 Kasım 2013 tarihleri arasında 3 kategoride toplam 61 sporcunun katılımı ile tamamlandı. İki gün süren turnuvaya veliler ve sporcuların ilgisi büyük olurken 8 yaş ve altı kategorisinde Zeytçioğlu Spor Kulübünden Murtaza Demir birinci, aynı okuldan Mustafa Akkurt ikinci, Yusuf Demir ise üçüncü olda, 12 yaş ve altı kategorisinde GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinden İ. Halil Özaktaş birinci, TOKİ ilköğretim okulundan Turgut Özkaya ikinci, GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinden M. Emir Can ise üçüncü oldu. 16 yaş ve altı kategorisinde Mehmet Sanlı Sağlık Meslek Lisesinden Ömer Polat birinci, Özel Mehmet Döğme Ortaokulundan Abdullah Demir ikinci, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halil İbrahim Kaya ise üçüncü oldu. İki gün sonunda dereceye giren sporcular madalya ve kupa ile ödüllendirildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk Haftası Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement