Asdep Mülakatı Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Asdep Mülakatı Sonuçlandı

Asdep Mülakatı Sonuçlandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Adıyaman’da Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında alınacak 18 kişi belirlendi.

13.06.2016 15:33

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Adıyaman'da Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında alınacak 18 kişi belirlendi.

ASDEP kapsamında sosyal hizmetler, psikoloji, sosyoloji, çocuk gelişimi, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, aile ve tüketici bilimleri bölümlerinden en az lisans düzeyinde mezun olan 18 kişi alındı.

Mülakat sonrasında, Duygu Yıldırım, Kübra Özkaya, Atilla Demirel, Mustafa Atabak, Aslıhan Zeynep Toprak, Erdal Göksu, Yasin Turgud, Faik Göksu, Fatih Elverir, Hatice Karaduman, Aslı Binzet, Mustafa Aykut Akın, Cihan Karataş, Hacer Uçar, Zehra Arcakan, Arzu Ertürk, Serdar Canlı ve Birsen Çelik ASDEP kapsamında alındı.

ASDEP kapsamında alınacak meslek elemanı mülakatına 156 kişi müracaat etti. Kamu Personeli seçme sınavı (KPSS)2014 ve 2015 p3 puanı 60 ve üzeri adayların müracaat edebildiği mülakat sınavına meslek elemanının 4 katı aday olan 72 kişi sınava çağrıldı.

Alınan kişilerin 4'ü Besni ilçesinde, 4'ü Kahta ilçesinde, 10'u ise Adıyaman merkezde görev yapacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asdep Mülakatı Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement