Arıtma Tesisini Protokolü Tören ile İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Arıtma Tesisini Protokolü Tören ile İmzalandı

Arıtma Tesisini Protokolü Tören ile İmzalandı

Siirt - Kezer İçme Suyu Temini Sisteminin İşletilmesinin Siirt Belediyesi Tarafından İşletilmesine Yönelik Hazırlanan Protokol Düzenlenen Törenle İmzalandı.

22.02.2011 21:45  Güncelleme: 21:47

Siirt'teki 6 belediyeyi kapsayan (siirt, kurtalan, aydınlar, gökçebağ, atabağı, kayabağlar) adına dsi tarafından yapımı tamamlanan siirt - kezer içme suyu temini sisteminin işletilmesinin siirt belediyesi tarafından işletilmesine yönelik hazırlanan protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Siirt Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen imza törenine Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, , Gökçebağ Belediye Başkanı Ahmet Bardak, Kayabağlar Belediye Başkanlığı ve DSİ Bölge temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Siirt - Kezer İçme Suyu Temini Sisteminin işletilmesinin Siirt Belediyesi tarafından işletilmesine yönelik hazırlanan protokollün imza töreninden önce kısa bir açıklama yapan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Siirt - Kezer İçme Suyu Temini Sisteminin işletilmesinin bu gün imzalanacak protokolle Siirt Belediyesine geçeceğini ifade ederek hazırlanan protokol gereğince Siirt Belediyesinin hem Siirt - Kezer İçme Suyu Temini arıtma tesisinden hem de içme suyu ishale hattının bakımından sorumlu olacağını söyledi.

Siirt - Kezer İçme Suyu Temini Sisteminin işletilmesinin tüm Siirt, ilçe ve beldelerini hayırlı olmasını dileyen Sadak Siirt, Kurtalan, Aydınlar, Kayabağlar, Gökçebağ halkı adına Siirt'te böylesi bir tesis kazandırdıkları için Devlet Su İşlerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Siirt - Kezer İçme Suyu Temini Sisteminin işletilmesinin Siirt Belediyesi tarafından işletilmesine yönelik hazırlanan protokol Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, Gökçebağ Belediye Başkanı Ahmet Bardak ve Kayabağlar Belediyesi temsilcisi tarafından imzalanırken protokolün törene katılamayan Aydınlar ve Atabağı belediyeleri tarafından daha imzalanacağı belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Arıtma Tesisini Protokolü Tören ile İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement