Arı, "Özel İdareler Tarih Olacak" - Son Dakika
Yerel

Arı, "Özel İdareler Tarih Olacak"

Arı, "Özel İdareler Tarih Olacak"

İl Genel Meclis Başkanı Cavit ARI, KONYSİAD'ın iftar yemeğine katıldı.

24.07.2013 12:51

İl Genel Meclis Başkanı Cavit ARI, KONYSİAD'ın iftar yemeğine katıldı.

Konyaaltı 01 Güneyliler Mangal'da düzenlenen Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) iftar yemeğine katılan İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, Özel İdare olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. İftar yemeğinden önce bir konuşma yapan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan ise üyelerden Antalya spor'a destek olmaları için kombine bilet almalarını istedi.

İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı da Özel İdare olarak yaptıklarını çalışmaları anlatırken, "Biz özel idareler olarak büyükşehir yasasının uygulayıcısıyız. Görevlerimiz arasında ilköğretim okulları yaptırmak, sağlık ile ilgili yatırımlar, köylerimizin kalkınmasını sağlayacak yatırımlar var" dedi. Arı, Özel İdare olarak bütçelerinin kısıtlı olduğunu, buna karşılık özellikle köylerde kalkınmaya yönelik çalışmalara önem verdiklerini dile getirerek, "Sayıları çok fazla olmamakla birlikte susuz köylerimiz, düzensiz suyu olan köylerimiz var. Sulu tarım ile köylümüze destek olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi olarak spor alanında yaptıkları çalışmalardan da sözeden Arı, " Gündoğmuş'a halı saha, Manavgat'a ise bin kişilik kapalı spor salonu yaptık. Büyükşehir yasası ile birlikte özel idareler tarihe karışacak, daha önce Konyaaltı'na teleferik projemiz var. Bu projemizide tamamlayıp Antalya halkına emanet bırakmak istiyoruz" dedi.

Yemeğin ardından Arı'ya plaket takdim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arı, 'Özel İdareler Tarih Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement