Ardahan'da Saffet Kaya'ya Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da Saffet Kaya'ya Coşkulu Karşılama

Ardahan\'da Saffet Kaya\'ya Coşkulu Karşılama

AK Parti 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya Ardahanlılar tarafından coşkuyla karşılandı.

06.12.2014 12:20  Güncelleme: 12:38

AK Parti 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya Ardahanlılar tarafından coşkuyla karşılandı.

Hava yolları ile Kars'a gelen buradan da Karayolu ile Ardahan'a geçen Saffet Kayayı 100 adet araç konvoyu ile 500'e yakın vatandaş karşıladı.

Ardahan Çevre yolunda karşılanan Eski vekil Saffet Kaya aracından iner inmez izdiham yaşandı. Saffet kayayı görmek ve selamlaşmak isteyen Ardahanlılar eski vekillerini sırtlayarak konuşma alanına kadar götürdüler.

Yaklaşık yarım saatlik yürüyüşün ardından konuşma yapacağı alana varan ve burada kalabalığa seslenen Eski Ak Parti Milletvekili Saffet Kaya,

Kendisini soğuk havaya rağmen karşılayan ve bağrına basan Ardahan halkına teşekkür ederek, "Biz Ardahan Sevdalısıyız. Milletvekili olsak da olmasak da bu memlekete canımız, kanımız feda olsun. Sizler beni 4 dönem bağrınıza bastınız. Bu memleketin insanının elide öpülür ayağı da" dedi.

Kaya, Ardahan'da Demokratik açılıma gerek olmadığını söyleyerek şöyle devam etti; "Ardahan'la ilgili şunu herkes bilsin, burada demokratik açılıma gerek yok, Ardahan'da herkes Kürt'üyle, Türk'üyle, Alevi'siyle, yerlisiyle bu memlekette tek bayrak altında yaşayacak, birlik ve bütünlüğümüzden asla ve asla ödün vermeyeceğiz. Hiç kimsenin haddi değil bu memlekette ırkçılık yapmak, partizanlık yapmak, bu defteri Saffet Kaya Ardahan'da kapattı. Kürtler şerefimdir, Aleviler şerefimdir, Türkler şerefimdir. Bunu yürekten söylediğimi herkes çok iyi bilir. Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini bu memlekette övünerek söylüyorum Saffet Kaya yaptı. Başkaları gibi bu memleketi sevmiyoruz, biz bu memleketi yüreğimizle seviyoruz." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan'da Saffet Kaya'ya Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement