Antalya Genç Girişimciler Kurulu Manavgat'ta Toplandı - Son Dakika
Yerel

Antalya Genç Girişimciler Kurulu Manavgat'ta Toplandı

Antalya Genç Girişimciler Kurulu Manavgat\'ta Toplandı

TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Şubat ayı olağan toplantısını, Başkan Emrah Kepez başkanlığında gerçekleştirdi.

07.02.2014 18:10  Güncelleme: 09:54

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Şubat ayı olağan toplantısını, Başkan Emrah Kepez başkanlığında gerçekleştirdi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, geleceğin genç girişimlerin omuzlarında şekilleneceğini söyledi. Boztaş, Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin bölgedeki iş dünyasının yöneticileri olacağını belirtti.

İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kepez, kurul olarak Antalya'da da yapılandıklarını,  bu sürede çeşitli çalışmalara imza attıklarını anlattı. Hedeflerinin Antalya'da genç girişimci sayısının artırmak olduğunu kaydeden Kepez, "Ülkemizde yüzde 10 civarında olan girişimci sayısının dünyanın gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi yüzde 20 civarına çıkması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

Nisan ayında ATSO'da bir organizasyon yapacaklarını anlatan Kepez, üç gün sürecek organizasyonda muhasebe, finans, pazarlama, e-ticaret gibi eğitimler verileceğini belirtti. Kepez, organizasyona Antalya, Isparta ve Burdur'daki gençleri de davet edeceklerini bildirdi.

Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı ve Manavgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Deniz Tanır ise Mesleki eğitimin, girişimcilik ve ekonomi için vazgeçilmez olduğu belirterek girişimciliğin önemini vurguladı.

Konuşmaların ardından Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi ve Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, genç girişimcilere kariyer ve ticari tecrübelerini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Genç Girişimciler Kurulu Manavgat'ta Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement