Antalya'da Bıçaklı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Bıçaklı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya\'da Bıçaklı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya'da 43 yaşındaki Ömer Dik ile 20 yaşındaki Murat Yalçın tartıştıkları 50 yaşındaki Abdullah A. tarafından bıçaklandı.

31.05.2011 10:30

Antalya'da 43 yaşındaki Ömer Dik ile 20 yaşındaki Murat Yalçın tartıştıkları 50 yaşındaki Abdullah A. tarafından bıçaklandı. Yalçın kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, ağır yaralanan Dik olay yerinde yaşamını yitirdi.Olay saat 03. 00 sıralarında Gebizli Mahallesi'nde meydana geldi. '155 Polis İmdat' hattına gelen ihbar üzerine 1118. Sokağa giden polis, yerde hareketsiz halde yatan bir kişiyle karşılaştı. Olay yerine giden sağlık ekipleri Ömer Dik olduğu anlaşılan kişinin öldüğünü belirledi.

Bir süre sonra Aksu İlçesi'nde bıçaklandığını belirterek polisi arayan 20 yaşındaki Murat Yalçın'ın aynı kişi tarafından yaralandığı anlaşıldı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın kendisini Abdullah A'nin bıçakladığını söyledi. Polis olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ömer Dik'in cesedini Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. Kısa süre sonra olay yerine yakın bir yerde yakalanan Abdullah A. gözaltına alındı. Polis cinayetin nedenini çözmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Bıçaklı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement