Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'te Depremzedeler İçin Yaşam Alanları Oluşturacak - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'te Depremzedeler İçin Yaşam Alanları Oluşturacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Nurdağı’nda 50 konteynerlik alanda bir yaşam alanı oluşturuyoruz. İslahiye’de de bir çadırkent kuracağız. Her iki yerleşkede de aşevi hizmeti vereceğiz. Mobil ekmek fırınımızda sıcak ekmek üreteceğiz. Yerleşkelerde mobil banyo ve seyyar tuvaletlerin montajları devam ediyor. Vatandaşımızın her zaman yanındayız, hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi.

23.02.2023 11:55  Güncelleme: 13:10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, " Nurdağı'nda 50 konteynerlik alanda bir yaşam alanı oluşturuyoruz. İslahiye'de de bir çadırkent kuracağız. Her iki yerleşkede de aşevi hizmeti vereceğiz. Mobil ekmek fırınımızda sıcak ekmek üreteceğiz. Yerleşkelerde mobil banyo ve seyyar tuvaletlerin montajları devam ediyor. Vatandaşımızın her zaman yanındayız, hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız" dedi.

Başkan Muhittin Böcek, deprem bölgesi Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini ziyaret ederek bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları denetledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün Hatay'da incelemelerde bulunan Başkan Böcek'in deprem bölgesindeki ikinci durağı, Gaziantep ilinin Nurdağı ve İslahiye ilçeleri oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Nurdağı yerleşkesinde kurulan aşevi ile kurulumu devam eden konteynerkentte incelemelerde bulunan Başkan Böcek, depremzedelerle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Nurdağı'ndaki yerleşkesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile birlikte Nurdağı ve İslahiye'de yapılacak çalışmalara dair koordinasyon toplantısı yaptı.

Birlik ve beraberlikle, dayanışma içinde zor günlerin aşılacağını belirten Böcek, şunları söyledi:

"Hatay'ın ardından yeni görev yerimiz Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde depremzedelerimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Nurdağı'nda 50 konteynerlik alanda bir yaşam alanı oluşturuyoruz. İslahiye'de de bir çadırkent kuracağız. Her iki yerleşkede de aşevi hizmeti vereceğiz. Mobil ekmek fırınımızda sıcak ekmek üreteceğiz. Yerleşkelerde mobil banyo ve seyyar tuvaletlerin montajları devam ediyor. Vatandaşımızın her zaman yanındayız, hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Beraber yaraları sarıp geleceğimizi inşa etmek için çalışıyoruz."

Nurdağı'nda Sağlık Bakanlığı ve Eczacılar Birliği'nin çadırlarını da ziyaret eden Böcek, sağlık görevlileri ve eczacılarla bir araya geldi. Böcek, Gaziantep'te Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin İslahiye yerleşkesinde kurduğu aşevini ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep\'te Depremzedeler İçin Yaşam Alanları Oluşturacak
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'te Depremzedeler İçin Yaşam Alanları Oluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement