Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (8) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (8)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (8)

Foto.Ziyaretten genel, Bakan şeref defterini imzalarken, Vali Altıparmak'ın porselen tabak hediye etmesi.

21.02.2013 17:38

Foto: Ziyaretten genel, Bakan şeref defterini imzalarken, Vali Altıparmak'ın porselen tabak hediye etmesi.

===

Emekli Öğretmen Gezer, ücretsiz yakıt hediyesiyle Türkiye'yi gezecek

Total'den Türkiye Turu

EMEKLİ öğretmen Mehmet Gezer Kundu Turizm Yolu'ndaki Veysi Çelik Total İstasyonu'ndan aldığı 45 TL'lik benzin sayesinde bir yıllık ücretsiz akaryakıt kazandı. Hediyesini düzenlenen törenle alan emekli öğretmen Gezer, "Hayatımda ilk kez bir çekilişte hediye kazandım. Aldığım ücretsiz akaryakıt ile Türkiye turuna çıkacağım" dedi.

Total Akdeniz Saha Müdürü İlhan Toker ve Akaryakıt Pazarlama Sorumlusu Arife Atasoy istasyon sahibi Osman Kepez ile birlikte 4 bin 800 TL'lik hediye puan bulunan Total Clup Kartı emekli öğretmen Mehmet Gezer'e verdiler. İstasyonu sahibi Osman Kepez, "Kampanyamızdan Antalya'ya ilk kez şans geldi. Öğretmenimizin Türkiye turuna katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Emekli öğretmen kartını alırken

===

'Finike portakalı zarar görüyor'

FİNİKE Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, ilçede faaliyet gösteren mermer ocaklarının hem doğaya hem de insan sağlığına zarar verdiğini söyledi. İlçede faaliyetlerinin sürdüren mermer ocaklarıyla ilgili kendisinin hedef alındığını belirten Başkan Dülgeroğlu, mermer ocaklarının ilçede yaşayan insanlar ve kendisinin ortak kaygısı olduğunu kaydetti.

Finike yöresine açılmış ya da açılacak mermer ocaklarının hem doğaya, hem insan sağlığına hem de bölge tarımına zarar verdiğini anlatan Başkan Dülgeroğlu, "Mermer ocakları özellikle dünyaca meşhur Finike portakalına zarar vermektedir. Doğa, kendisine bu denli zarar veren insanlardan yeri ve zamanı geldiğinde çeşitli şekillerde intikamını almakta ve gelecekte de alacaktır. Dilerim ki bu intikamdan zarar görenler, günahsız insanlar olmaz" dedi.

CHP İlçe Başkanı Reşat Eker'in kendisini mermer ocakları konusunda sesiz kalmakla suçladığını belirten Başkan Dülgeroğlu, "Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Antalya Şubesi tarafından 15 Şubat'ta düzenlenen toplantıya mazeretim nedeniyle katılamadım. Ancak mermer ocaklarıyla ilgili görüşlerini aktaran yazılı bir metin hazırlayarak gönderdim. Bu metnin toplantıda okunmasını istedim. Hakkımdaki suçlamalar doğru değil" diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Eker'in bundan sonraki açıklamalarında özenli olması gerektiğini söyleyen Başkan Dülgeroğlu, "Siyasette gündem yaratmak ve bu gündemden siyasi bir fayda sağlamak bilgi, beceri ve deneyim gerektirir. Art niyetli olmadığına inanmak istediğim Reşat Eker'in bundan sonraki açıklamalarında daha özenli olacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Başkan Dülgeroğlu

===

Okul kantinleri denetlendi

MANAVGAT Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından yürütülen 'Anne Gözün Arkada Kalmasın Projesi' kapsamında okul kantinleri denetlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerini ve okul çevresindeki büfeleri denetledi. Denetimlerde öncelikle hijyen ve sağlık koşullarına bakıldı. Satış alanları, ürünlerin son kullanma tarihleri ve kullanılan malzemeleri inceleyen görevliler, kantin sorumlularını kurallara uymaları konusun uyardı.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Denetimden - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (8) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement