Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (6)

Foto.Şenlikten genel.

23.04.2013 16:52

Foto: Şenlikten genel.

===

Baroda 23 Nisan coşkusu

ANTALYA Barosu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalara Baro Başkanı Alper Tunga Bacanlı, Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Soner Ustaoğlu, Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Esin Kurt, Çocuk Hakları Merkezi üyeleri, avukatlar, çocuklar ve konuklar katıldı. Antalya Barosu Başkanı koltuğuna oturan temsili baro başkanı Fatma Doğan'ın, dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlaması ve iyi dileklerini iletmesinin ardından kutlama etkinliği başladı.

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Etkinlikten foto

===

Tütüncü keşkek şöleninde

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Yörük Türkmen Derneği'nin, Düzlerçamı Piknik Alanı'nda bu yıl birincisini düzenlediği keşkek şölenine katılarak, mutluluklarına ortak oldu. Şölene, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kıl çadırların kurulduğu şölen alanını dolduran davetliler, Mehteran ekibinin gösterisi ile seslendirdiği geleneksel marşlarla büyük coşku yaşadı. Halk oyunları gösterilerinin, çeşitli yarışmaların ve mahalli sanatçıların seslendirdikleri türkülerle tam bir şenlik havasında geçen şölende davetlilere keşkek dağıtıldı.

Antalya Yörük Türkmen Derneği Başkanı Kemal Tunç, şölene katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, Yörük Türkmen kültürüne yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Tütüncü ise Antalya Yörük Türkmen Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen keşkek şöleninde olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Piknikten foto

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement