Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Alanyaspor'un, teknik direktör Sözeri gözetiminde çıktığı ilk maçta Tokatspor'u 4-1 mağlup etmesi camiada büyük sevinç yarattı.

15.04.2013 12:42

Foto: Daha önce yapılmış festivallerden ve Erdem Bilensir fotosu

===

Moraller tavan yaptı

Alanyaspor'un, teknik direktör Sözeri gözetiminde çıktığı ilk maçta Tokatspor'u 4-1 mağlup etmesi camiada büyük sevinç yarattı.

ALANYASPOR, 8 maçlık kötü gidişi yeni teknik direktör Erkan Sözeri ile durdurdu. Turuncu yeşilli takımın Tokatspor'u farklı yenmesi camiada büyük sevinç yarattı. Turuncu yeşilli kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzalayan ve Tokatspor karşısında takımın başında ilk maçına çıkan Erkan Sözeri, oyuncularını özveriyle mücadele ederek farklı galibiyetlerinden dolayı kutladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren sahada üstünlük kurduklarını belirten Sözeri şöyle konuştu:

"Alanyaspor'un iyi oyunculardan oluştuğunu takıma gelmeden önce biliyordum. Fakat art arda gelen mağlubiyetler takımı psikolojik olarak yıpratmıştı. Göreve gelir gelmez bu sorunu aşmaya odaklandık. Maça da iyi hazırlandık. Fakat 2-0 önde olduğumuz süreçte bile bu psikolojiyi zaman zaman hissettik. Kısa süreli stres ve baskı yaşadık. İlerleyen dakikalarda 3'üncü golü bulmamızla birlikte takım eski güvenini yakaladı."

Karşılaşmada 3'üncü golü bulduktan sonra rakibin direncini kırdıklarını dile getiren Sözeri, "Pas ve topa hakimiyet açısından sahada üstün konumdaydık. Bu da golleri bulmamızda büyük etken oldu. Tokatspor maçı başlangıç için önemliydi. Kalan 3 maçımızda da elimizden geleni yaparak play off şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Tüm oyuncularımıza ve taraftarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Ana hedefimiz 3 maçı da bu şekilde tamamlamak" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Erkan Sözeri

===

Kurumlar filede kapışacak

SERİK'te kurumlar arası Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvası başladı. Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen turnuvanın startını, Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu verdi. Serik Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva, Serik Spor Salonu'nda yapılıyor. Turnuvanın açılış maçı Tekeli İlköğretimokulu ile Atatürk Anadolu Lisesi takımları arasında oynandı. Turnuvaya 21 erkek 4 bayan takımı katılıyor. Turnuva 31 Mayıs'ta yapılacak final maçlarıyla sona erecek.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Turnuva fotoları

===

Muay Thai'de büyük heyecan

TÜRKİYE Muay Thai Federasyonu 10 Khan sınavı, Antalya Recep Geylek Spor Kulübü'nde gerçekleşti. Manavgat Avşar Gençlik ve Spor Kulübü'nden 2 sporcu, 10'ncu Khan'a geçmeye hak kazandı. Sınava 70 sporcu katıldı. Sınav Antalya İl Temsilcisi Yasin Avşar, Recep Geylek, İrfan Berme ve Baki Demir gözetiminde gerçekleşti. Sınava katılan 70 sporcu Muay Thai 10'ncu Khan'ın taktik ve teknik uygulamalarını en iyi şekilde yapabilmek için büyük gayret gsöterdi. Muay Thai Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız, Antalya'da sınav yerini ziyaretinde, kısa bir konuşma yaptı. Yıldız, tüm sporcu ve antrenörlere başarılar dileyerek, Muay Thai Federasyonu'nun yegane amacının ülke gençlerinin mutlaka sporla tanışıp topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması olduğunu vurguladı.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Toplu fotolar

===

Protokol halı sahada buluştu

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesi protokolü, halı sahada buluştu. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak ve stres atmak isteyen üst düzey yöneticiler, Gazipaşa Haber Gazetesi'nin düzenlediği halı saha futbol turnuvasında ter döktü. İzleyenlerin büyük keyif aldığı maçlarda, Kaymakam Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kara, Cumhuriyet Savcısı Ramazan Ertunç, İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakol Komutanı Nihat Şanal, İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş İstihbarat Kısım Amiri Ferruh Uzunöz, Bölge Trafik Denetleme ve İstasyon Amiri Erkan İspiroğlu, İlçe Kaymakamlık Personeli Ali Rıza Büyükakça, gazeteciler Erdem Köse, Ahmet Mervan Taş, Umut Tüzmen forma giydi. Halı sahada mücadele eden sporcular sergiledikleri sportmence davranışları nedeniyle tribünlerden büyük alkış topladı. Zevkli müsabakada kaleye geçen Kaymakam Pamuk, mükemmel kurtarışlarıyla dikkat çekti. Başkan Özgenç ise attığı 3 gol ve isabetli vuruşlarıyla alkış kopladı. Başkan Özgenç, maçtan büyük keyif aldığını ve düzenli olarak maçlara dahil olmak istediğini söyledi.

Foto: Maç fotosu

===

Atatürk şampiyon

KAŞ Kaymakamlığı ve Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kaş Beyhan Çenkçi Minikler Futbol Turnuvası'nda, Atatürk İlköğretim Kurumu şampiyon oldu. Kaş'a bağlı Yeşilköy Beldesi'nde düzenlenen turnuvaya 16 okul katıldı. Turnuvada 41 maç oynandı. 256 minik sporcu top koşturdu. Takımlar ilk turda 4'erli gruplar halinde lig usulüne göre mücadele etti. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final maçları sonrası Ova İlköğretim Kurumu, Atatürk İlköğretim Kurumu, Gömbe İlköğretim Kurumu ve Kalkan İlköğretim Kurumu yarı finale yükseldi.

Yarı final maçlarında Ova İlköğretim Kurumu Kalkan İlköğretim Kurumu'nu 4-0, Atatürk ilköğretim Kurumu Gömbe İlköğretim Kurumu'nu 5-0 yenerek final oynama hakkını kazandı. Finalde Atatürk İlköğretim Kurumu ile Ova İlköğretim Kurumu karşı karşıya geldi. Normal süresi 4-4 biten final maçında, Atatürk İlköğretim Kurumu penaltı atışları sonrası Ova İlköğretim Kurumu'nu 5-4 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Gömbe İlköğretim Kurumu, turnuvanın en centilmen takımı seçildi. Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz ve Kaş Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Türkoğlu verdi.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

Foto: Öğrenciler kupa alırken

===

Amatörler gol yağdırdı

BURDUR 2'nci Amatör Küme'de üçüncü hafta maçları tamamlandı. Maçlar sonunda Burdurspor 7 puanla liderliğini korurken, Karamanlıspor 4 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. 2'nci Amatör Küme'de oynanan üç karşılaşmada fileler 21 kez havalandı. Burdur 2'nci Amatör Küme'de sonuçlar şöyle: Burdurspor - Kızılkaya Bld Spor: 6-4, Çallıca Gençlikspor - Yeni Büğdüzspor: 2-1, Karamanlıspor - Kozluca Gençlikspor: 7-1.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Fotosuz

===

Şekerspor U19 ligden çekildi

BURDUR U19 Ligi'nde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Haftanın en gollü maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor, Ziraatspor'u 13-0 mağlup etti. U19 Ligi A Grubu'nda yer alan Şekerspor Kulübü ise Tertip Komitesi'ne verdiği dilekçede, ligden çekildiklerini açıkladı. 13 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Gölhisar Spor karşılaşmasına çıkmayan Türk Telekom Spor da 3'ncü kez maça çıkmadığı için ligden ihraç edildi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Ziraatspor maçından

===

Demre'ye büyük darbe

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde oynanan maçta Demre Belediyespor, sahasında Yeşil Kemerspor'a 3-1 yenilerek taraftarını hüsrana uğrattı. Yeşil Kemerspor aldığı bu galibiyet ile küme düşme hattından uzaklaştı. Demre Stadı'nda oynanan maçın 13'üncü dakikasında, Yeşil Kemerspor Sevcan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısında bastıran Demrespor, golü bulan Yeşil Kemerspor oldu. 52'nci dakikada Sevcan, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 63'üncü dakikada Demrespolu Osman kafayla skoru 1-2'ye taşıdı. Maçın 79'uncü dakikasında Yeşil Kemerspor'dan Osman takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu sonuçla Yeşil Kemerspor puanını 21'e çıkararak düşme hattından uzaklaşırken, Demre 30 puanda kaldı.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Gazipaşa evde yok

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, Konaklı Belediyespor'a 3-1 yenildi. Karşılaşmaya her iki takım da temkinli başladı. 14'üncü dakikada Necati takımını öne geçirdi: 0-1. Gazipaşa kalesinde gördüğü golün ardından beraberlik için bastırdı ve 24'üncü dakikada aradığı golü buldu. Veli skora eşitliği getirdi: 1-1. İkinci yarıya hızlı başlayan Konaklı Belediyespor, ikinci yarının hemen başında Necati'nin ayağından ikinci golü buldu: 1-2. Cem 65'inci dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Konaklı 70'inci dakikada golcü futbolcusu Necati ile skoru 3-1 yaptı.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Gazipaşa ve Konaklı Belediyespor kadrolar, maçtan - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement