Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR, Elazığ dönüşü sahaya indi.27 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda 6'ncı maçını oynayacak olan kırmızı beyazlılar, dün akşam saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde hafif bir çalışma yaptı.

24.02.2013 12:39

Foto: Maç fotoları Özdilek fotosu

===

Kupa mesaisi

ANTALYASPOR, Elazığ dönüşü sahaya indi. 27 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Trabzon spor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda 6'ncı maçını oynayacak olan kırmızı beyazlılar, dün akşam saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde hafif bir çalışma yaptı. Antrenmanda Elazığ maçında oynayanlar düz koşu yaparken, oynamayanlar normal idman programını uyguladı. Antrenmana sakatlığı düzelen Ömer Şişmanoğlu da katıldı.

Fotosuz

===

Hoş geldin ziyareti

ANTALYASPOR Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Akıncıoğlu'nun yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Erol Taşkoparan, Emin Altıner ile Genel Müdür Süleyman Nafiz Tekgül eşlik etti. Akıncıoğlu, Hacıcaferoğlu'na yeni görevinde başarılar dilerken kendisine forma ve kulübün flamasını hediye etti. Burhanettin Hacıcaferoğlu, yönetime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Hacıcaferoğlu, Antalya gibi bir kentte sporun tüm branşlarına hizmet vereceklerini, bunların içerisinde Antalyaspor'un özel ve önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Foto: Ziyaret fotoları

===

Kortlar cıvıl cıvıl

ANTALYA Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK)kortlarında TTF Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası başladı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 150'den fazla sporcunun katıldığı turnuva, yarın yapılacak final maçlarıyla sona erecek. ATİK Yönetim Kurulu Başkanı Ata Küner, her yaştan tenisçileri ağırlamaktan ve bu tür sosyal faaliyetleri gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Fotosuz

===

Demre play off'ta

ANTALYA Amatör Ligi U16 E Grubu'nda mücadele eden Demre Belediyespor, ligin bitmesine 3 hafta kala play- off'a katılmayı garantiledi. Demre, 8 takımlı E Grubu'nda namağlup lider olarak hedefine ulaştı. Demre Belediyespor U16 Takımı, deplasmanda oynadığı maçta Finike Sahilkent Belediyespor'u 2-0 yendi. Demre Belediyespor'a 3 puan getiren golleri 32 ve 64'üncü dakikalarda Ahmet Eriş kaydetti. Demreli gençler ligde oynadıkları 11 maçta 10 galibiyet ve bir beraberlik alarak 34 puanla Kumluca Belediyespor'un önünde averajla liderlik koltuğuna oturdu. Demre, 11 maçta rakip filelere 56 gol attı, kalesinde 12 gol gördü ve 34 puan topladı. Demre Belediyespor'un hocası Mustafa Şerment, "Oynadığımız 11 maçta, sadece Kumluca Belediyespor U-16 takımı ile 2-2 beraber kaldık. Diğer 10 maçı da farklı sonuçlarla kazandık. Maç başına 5 gol ortalaması ile oynuyoruz. Geleceğin Demrespor'unu oluşturacak gençlerimiz var" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Serikliler rugby'i sevdi

ANTALYA'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Turizm Merkezi, yeni sezon için yabancı takımlara kapılarını açtı. Rusya'nın 2 rugby takımı Rubin Kazan ile Yenisey, Serik İsmail Ogan Futbol Sahası'nda hazırlık maçı yaptı. Serikli sporseverler 2 takımın bu özel maçını duyar duyaz soluğu İsmail Ogar sahasında aldı. Serikliler "İlk defa futbol ve güreşten sonra bu kadar güce dayalı bir spor branşı seyrettik" yorumunu yaptı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Şampiyonlar ziyarette

SERİK'teki Akdeniz Yükseliş Koleji, geçen hafta içerisinde Isparta'da yapılan Türkiye Genç Erkekler Hentbol Bölge Şampiyonası'nda birinci oldu. Serik'te büyük coşkuyla karşılanan kolejli sporcular, hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirtti. Şampiyon öğrenciler, Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'nu makamında ziyaret ederek, elde ettikleri başarıyı paylaştı. Kaymakam Rüstemoğlu, genç hentbolcuları tebrik ederken, nisan ayında düzenlenecek Türkiye yarıfinal müsabakalarında kendilerine başarı diledi. Rüstemoğlu, "Sizlerden Serik'e Türkiye şampiyonluğu getirmenizi bekliyorum" dedi ve hentbolculara okumaları ve daha başarılı olmaları için kitap hediye etti.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement