Ankarasporlu Sedat Yüce'nin Denizde Kaybolması - Son Dakika
Yerel

Ankarasporlu Sedat Yüce'nin Denizde Kaybolması

Ankarasporlu Sedat Yüce\'nin Denizde Kaybolması

Alanya'da, arkadaşlarıyla girdiği denizde kaybolan Sedat Yüce'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

07.06.2014 15:54  Güncelleme: 09:36

Tatil yaptığı Alanya'da denizde kaybolan ve 3 günlük aramanın ardından cesedine ulaşılan 20 yaşındaki milli futbolcu Sedat Yüce'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Konaklı Mahallesi'ndeki bir otelin plajında 3 arkadaşıyla girdiği denizde boğulan Sedat Yüce'nin Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisi tamamlandı. Yüce'nin cenazesi, memleketi Amasya'ya götürülmek üzere babası İsmet Yüce, amcaları Kamil ve Ömer Yüce tarafından alındı. Yüce'nin cenazesinin araca taşındığı sırada baba Yüce gözyaşlarına boğuldu.

Yüce'nin cenazesinin yarın öğle namazının ardından Amasya'nın Büyükkızılca köyünde defnedileceği öğrenildi.

Baba İsmet Yüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunun Alanya'daki otelde daha önceden rezervasyon yaptırdığını belirterek, "Biz de onu bavullarıyla Amasya'da garaja kadar getirdik. Ancak böyle bir olay yaşandı. Çok üzgünüz, acımız büyük" dedi.

"Herkesten şikayetçiyiz"

Amca Kamil Yüce ise yeğenin konakladığı otelde can kurtaran olmadığını, otelde hiçbir güvenlik önlemi de bulunmadığını öne sürdü. Yüce, "Burada para kazanılıyor ama herhangi bir güvenlik önlemi yok. Yeğenim ihmalden dolayı öldü. Otelin cankurtaranı yok. Bu yüzden herkesten şikayetçiyiz" diye konuştu.

PTT 1. Lig takımlarından Ankaraspor'un 3. lig ekiplerinden Keçiörengücü'ne kiraladığı 20 yaşındaki milli futbolcu Sedat Yüce, 5 Haziran'da arkadaşlarıyla girdiği denizde kaybolmuştu. Milli futbolcu Sedat Yüce'nin cesedi üç günlük aramanın ardından bu sabah denize girdiği yerin yaklaşık 50 metre batısında, başka bir otelin iskelesinin altında bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankarasporlu Sedat Yüce'nin Denizde Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement