Anaokulunda Barış Teması İşlendi - Son Dakika
Yerel

Anaokulunda Barış Teması İşlendi

Anaokulunda Barış Teması İşlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında Anasınıfı öğrencileri "Barış" temasını işledi.

26.03.2013 16:26  Güncelleme: 16:27

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında Gülyalı Merkez İlkokulu Anasınıfı öğrencileri "Barış" temasını işledi.

Okul Müdürü Uzm. Öğretmen Haluk Kırcı, çocuklara barış değerini bilinçlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Gülyalı Merkez İlkokulu Anasınıfı öğrencileriyle bu ay barış değerini işlediklerini ifade eden Kırcı, "Öğrencilerimize karşılıklı yapmış olduğumuz beyin fırtınası sonrası, onlardan iyi olmak, kus olmamak, paylaşmak, arkadaşlarımızı oyuna davet etmek, birbirimize sarılmak gibi cevaplar aldık. ve konunun çocuklar arasında daha iyi anlaşılması için onların vermiş olduğu cevaplar doğrultusunda dramalar yapıldı. Bunun yanında öğrencilerin yapmış olduğu sanat etkinlikleriyle barış değerinin pekişmesini hedefledik" dedi.

Kırcı, bir yandan da konu ile ilgili belgeseller öğrencilere izletilerek duyarlılık kazandırıldığını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulunda Barış Teması İşlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement