Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mezuniyet Sevinci

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mezuniyet Sevinci

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

12.06.2014 12:42  Güncelleme: 12:38

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kuran-ı Kerim'in okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hasan Gök, başarılı bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktıklarını, İmam- Hatipli olmanın öğrenciler için bir ayrıcalık olduğunu ve öğrencilerin İmam-Hatip ruhunu kaybetmeden hayatlarını devam ettirmeleri gerektiğini söyledi.

Mezun olan öğrenciler adına Tuğçe Gürcan'ın veda konuşmasının ardından okul etkinleri sinevizyonla sunuldu. Çeşitli skeçlerin sahnelendiği programda öğrenciler şarkılar seslendirip şiirler okudu.

Daha sonra yıl boyu yapılan Kuran-ı Kerim'i yüzünden okuma, Ezanı güzel okuma, Arapça bilgi yarışması, Ayet ezberleme yarışması, Safahat'ı okuma yarışması, devamsızlık yapmayan öğrenciler, okul birincileri, en çok kitap okuyan öğrenciler, masa tenisi, cirit atma, koşu, uzun atlama, voleybol gibi kültürel ve sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katıldığı program, mezun olan öğrencilerin sahnede mezuniyet belgelerini almaları ile son buldu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement