Kayseri'de Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Kayseri\'de Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Kayseri İl Özel İdaresinin amatör spor kulüplerine aldığı malzemeler Vali Orhan Düzgün'ün katıldığı tören ile 28 amatör spor kulübüne dağıtıldı.

05.12.2013 17:29  Güncelleme: 17:28

Kayseri İl Özel İdaresinin amatör spor kulüplerine aldığı malzemeler Vali Orhan Düzgün'ün katıldığı tören ile 28 amatör spor kulübüne dağıtıldı.

Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen törende konuşan Vali Orhan Düzgün, geçtiğimiz günlerde Kayseri'de Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi'nin açıldığını belirterek, "Kayseri'de de olimpiyat için başarılı sporcular yetiştirilecek" dedi. Vali Düzgün, Kayseri'de 65 bin lisanslı sporcunun bulunduğunu söyleyerek, " Türkiye'de iki takımın Süper Lig'de temsil edildiği şehir olan Kayseri'de profesyonel sporcuların yetişeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı ise, Kayseri'de amatör spor kulüplerine ellerinden gelen desteği vererek sporcu yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Soykarcı, "Bize verilen desteklerle amatör spora ve sporculara daha iyi hizmet edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Konuşmaların ardından 2012-2013 sezonunda amatör sporlarda başarılı olan takımlara kupaları Vali Orhan Düzgün ve İl Genel Maclisi Başkanı Sadettin Aydın tarafından verildi. Ardından İl Özel İdaresi tarafından alınan bin 698 çift krampon, bin 420 çift tekmelik, 160 adet maç topu, 132 çift eldiven, bin 140 adet eşofman 28 amatör spor kulübüne dağıtıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement