Altındağ Belediyesi'nin Kurban Satış ve Kesim Merkezi Tertemiz - Son Dakika
Yerel

Altındağ Belediyesi'nin Kurban Satış ve Kesim Merkezi Tertemiz

Altındağ Belediyesi\'nin Kurban Satış ve Kesim Merkezi Tertemiz

Türkiye'nin en modern ve en büyük Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ni kuran Altındağ Belediyesi, temizliğe de büyük önem veriyor.

02.10.2013 12:27

Türkiye'nin en modern ve en büyük Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ni kuran Altındağ Belediyesi, temizliğe de büyük önem veriyor.

Yaklaşık 1 ay boyunca kurbanlık hayvanlarla birlikte 24 saat geçiren hayvan sahipleri ve bakıcılar için özel bir çanta hazırlatan Altındağ Belediyesi, içerisinde tuvalet, banyo, abdesthane, mescit ve kafeterya bulunan sosyal tesisle de tam not aldı. Yaklaşık 10 bin kurbanlığın yerleşeceği alanda temizlikten ödün verilmiyor. Tesiste, kurban bakıcılarının duş aldıkları bölmeden tuvaletlere kadar her yer sürekli temizleniyor. Hayvan pislikleri de her gün, günde birkaç kez toplanıyor.

ÇİZME, TULUM, HAVLU, KOLONYA VE SABUNDAN OLUŞAN TEMİZLİK PAKETİ DAĞITILDI

Kurban sahipleri ve bakıcıları için her şeyin düşünüldüğü temizlik çantasında, 1 çift çizme, bir tulum, 2 çift havlu, 1 şişe kolonya ve 1 paket sabun bulunuyor. Türkiye'nin farklı yerlerinden Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ne gelen bakıcılar, Altındağ Belediyesi'nin temizlik adına attığı adımlardan çok memnun. Zabıta memurlarının tek tek dağıttığı çantaları alan bakıcılar, tulum ve çizmelerini hemen giyerek poz verdiler.

HEM SATICILAR VE BAKICILAR HEM ALICILAR ÇOK MEMNUN

Yozgat'tan gelen Musa Kılıç, söz konusu tesisin modern bir yapıya sahip olduğunu belirterek temizliğin önemine değindi. İşi gereği pek çok farklı şehirde bulunduğunu dile getiren Kılıç, bu kadar temiz bir merkezi ilk defa gördüğünü söyledi. Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: "Gerek biz bakıcılar, gerekse satıcılar yaklaşık 1 buçuk ay kurbanlıklarla iç içeyiz. İster istemez kokuyoruz. Altındağ Belediyesi'nin bize sunduğu imkanlarla daha temiz bir satış dönemi geçireceğiz. Buraya kurbanlık almaya gelen vatandaş da temizlikten çok memnun."

İsmet Aktaş ise Kars'tan geldiğini ve yaklaşık 15 gündür Kurban Satış ve Kesim Merkezi'nde konakladığını ifade etti. Sosyal tesislerdeki olanaklarla çok rahat ettiğini vurgulayan Aktaş, sıklıkla duş aldığını kaydetti. Aktaş, temizlik çantasının ise özenle hazırlandığına dikkat çekerek "Havlularımızdan çizmemize kadar bizleri unutmayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Belediyesi'nin Kurban Satış ve Kesim Merkezi Tertemiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement