Alpaslan Türkeş Adıyaman'da Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Alpaslan Türkeş Adıyaman'da Unutulmadı

Alpaslan Türkeş Adıyaman\'da Unutulmadı

Adıyaman Ülkü Ocakları, Alpaslan Türkeş'in 15.ölüm yıldönümü nedeniyle mevlit okuttu.

05.04.2012 14:06

Adıyaman Ülkü Ocakları, Alpaslan Türkeş'in 15. ölüm yıldönümü nedeniyle mevlit okuttu.

Adıyaman Ülkü Ocakları'nda düzenlenen etkinliğe MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Lideri Alparslan Türkeş dualarla anıldı. Gerçekleşen etkinliğe MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, Adıyaman Gazeteciler Cemiyet Başkanı (AGC) Zeki Dişkaya, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım,

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı İrfan Tokur, Spor-Der Başkanı Yusuf Babar, MHP İl 2. Başkanı Abuzer Fidancıoğlu, MHP Adıyaman 29. Dönem Milletvekili Hasari Güler ve birçok vatandaş katıldı.

Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Erdem, gençlikle şimdiki büyüklerinin arasında köprü olan ülkü ocaklarının görevini yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Erdem, yalnız kaldığını düşünen gençlerin bu düşünceden uzaklaşmasını ve büyükleriyle kucaklaşmasını arzu ettiklerini belirterek, "Yalnız kaldığını düşünen gençlerin bu intibadan biraz olsun uzaklaşmasını ve büyükleriyle kucaklaşmasını arzu ettik. Bu vesilesiyle de büyüğünden küçüğüne ülkücü hareket yediden yetmişe başbuğunu bu gece de ansın istedik" şeklinde devam etti.

MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün ise "Başbuğumuz Milliyetçi Hareket Partisinin Lideri Ülkücü İradenin Lideri Sayın Başbuğum Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümünü üzüntüyle anıyoruz. Türkiye'de milliyetçiliği ülkücülüğü temelini atan Başbuğum Alparslan Türkeş'e buradan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın. Biz ülkücü irade olarak başbuğumuzun çizdiği yolda mücadelemize devam edeceğiz.

Başbuğumuzun bizim yolumuz dikenli ve uzun bir yoldur sözünü rehber edinerek dikenli ve uzun yollardan korkmadan davamıza

ülkücü camia olarak birlik beraberlik içerisinde devam edeceğiz."şeklinde konuştu.

Gecede mevlit okutulurken, gençler bozkurt işareti yaparak tekbir getirdiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alpaslan Türkeş Adıyaman'da Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement