Alazlı Köyü Öğrencilerinin Başarısı - Son Dakika
Yerel

Alazlı Köyü Öğrencilerinin Başarısı

Alazlı Köyü Öğrencilerinin Başarısı

Muş’un Korkut ilçesine bağlı Alazlı köyünde yaşayıp Niğde ve Çanakkale’de eğitim gören üniversite öğrencileri, kendi köyleri için başlattıkları kampanyalarla köy okullarına yardımda bulundular.

13.06.2016 16:05

Muş'un Korkut ilçesine bağlı Alazlı köyünde yaşayıp Niğde ve Çanakkale'de eğitim gören üniversite öğrencileri, kendi köyleri için başlattıkları kampanyalarla köy okullarına yardımda bulundular.

Korkut ilçesine bağlı Alazlı köyünde yaşayıp Niğde Üniversitesi Elektromekanik Mühendisliği öğrencisi Ercan Ekinci'nin ve köy okulu öğretmenlerinden yine Alazlılı Dilan Güven ile birlikte sosyal medyada bir yardım kampanyası başlattı. Yoğun ilgi gören kampanyada köy öğrencileri için 227 çift ayakkabı, 85 takım elbise, anasınıfı için 4 çeşit halı, 3 masa, 27 sandalye, perdeler, 3 dolap, oyuncaklar, kitaplar ve kırtasiye malzemeleri temin edilerek öğrencilere dağıtıldı. Ayrıca Ramazan ayı dolayısı ile koç kestirilip ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Alazlı köylü olan Çanakkale Tıp Fakültesi öğrenci Müjdat Güven'in organize ettiği kampanya ile köy okuluna 3 bin kitaplık kütüphane kuruldu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alazlı Köyü Öğrencilerinin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement