Akdağmadeni'nde Eğitim Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde Eğitim Toplantısı Düzenlendi

Akdağmadeni\'nde Eğitim Toplantısı Düzenlendi

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılı "Sene Başı Eğitim Toplantısı" düzenlendi.

18.09.2013 18:33

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılı "Sene Başı Eğitim Toplantısı" düzenlendi.

Akdağmadeni Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Gülek Özer, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Gülek Özer, eğitim-öğretimde yeni bir döneme başladıklarını belirterek, "Düzenlemiş olduğumuz toplantının amacı Yeni eğitim hayatımızın dolu dolu geçmesini istiyoruz. Eğitim hayatımız boyunca yaptığımız eski alışkanlıklarımızı bir kenara bırakarak 2013-2014 eğitim hayatımıza yeniliklerle başlamalıyız" dedi.

Özer, bazı okullardaki fazla araç ve gereçlerin okullardan toplanarak ihtiyaç sahibi olan köy ve belde okullarına gönderileceklerini ifade ederek, " İlçemizde 343 öğrenci liseye kayıt yaptırmadı. Bu sayı bizleri çok üzdü, bu durum ilçe eğitimi açısından kayıptır" diye konuştu.

Toplantıda konuşan Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız, Geleceğimizin teminatı olan öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu belirterek, "Okullarımızda okul, öğrenci ve veli ilişkilerini en üst seviyede tutarak, çocuklarımızın ve ilçemizin eğitim başarı seviyesini yükseltmemiz gerekiyor. Bu konuda öğretmenlerimize de büyük görevler düşmektedir" dedi.

Kaymakam Yıldız, ileriki dönemde bir proje birimi oluşturulacağını, oluşturulan proje biriminde okul müdürleri ve öğretmenlerin yer alacağını sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde Eğitim Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement