Akdağmadeni'nde Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Akdağmadeni\'nde Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Şaim Kuş, Akdağmadeni okul müdürleriyle eğitim değerlendirme toplantısı yaptı.

23.04.2013 12:06

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Şaim Kuş, Akdağmadeni okul müdürleriyle eğitim değerlendirme toplantısı yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Şaim Kuş Başkanlığında, Şöhrettin Duygu Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kasım Gülek Özer ve okul müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Kasım Gülek Özer, toplumumuzun kalkınmasında en önemli faktör eğitim olduğunu belirterek, "Dünya genelinde kalkınmış ülkelere baktığımızda eğitime büyük önemin verildiğini görüyoruz. Eğitim'de bize düşen görev, velisinden öğrencisine, idarecisinden amirine kadar olan bölümü, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin iyi bir eğitim görmelerini sağlamaktır" dedi.

Akdağmadeni'nde ki okullarda fiziki yapı, derslik, ders araç gereçlerinde önemli eksiğinin bulunmadığını söyleyen Özer, "Bu durum eğitimde ki başarımıza olumlu etkileyecektir.

İlçemizde olan 66 okulda otuz'u ücretli olmak üzere 573 öğretmenin ders vermektedir ve 9 bin 305 öğrenci ile eğitime devam etmektedir. 56 İlköğretim okulunun 39'unda birleştirilmiş sınıf uygulamasında bin 220 öğrencinin eğitim görüyor" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş Yaptığı konuşmada, 2012 - 13 Eğitim yılında yapılan yatırımla Yozgat'ta ki İlçeler ve köyler dahil olmak üzere tek bir dersliğe ihtiyacın olmadığı duruma geldiğini söyledi. Kuş," Eğitimde ki hizmet, onarım ve yatırım noktasında yüzde 95'lik bölümü hallolmuştur. Yozgat'ta valilik üniversite ve belediye ile eğitim işbirliği anlaşması yaptık Bundan sonra Yozgat eğitimi hak ettiği yerlerde olacaktır çabamız bu yöndedir" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement