Akdağmadeni'nde 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerine Fen Kavramları Tiyatro ile Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerine Fen Kavramları Tiyatro ile Anlatıldı

Akdağmadeni\'nde 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerine Fen Kavramları Tiyatro ile Anlatıldı

Akdağmadeni'nde 7.ve 8'inci sınıf öğrencilerine Fen Bilimleri kavramaları tiyatro ile anlatıldı.

27.05.2013 17:57

Akdağmadeni'nde 7. ve 8'inci sınıf öğrencilerine Fen Bilimleri kavramaları tiyatro ile anlatıldı.

Akdağmadeni Kültür merkezinde sergilenen tiyatro gösterisine Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Erol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Gülek Özer, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bozok Üniversi Eğitim Fakültesinin hazırlamış olduğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Tiyatro bölümü öğrencilerinin sergilediği tiyatro gösterisinde öğrencilere basınç, girdap, bulut gibi kavramlarının nasıl oluştuğu anlatıldı.

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Erol, Bozok üniversitesinin imkanları dahilinde hazırlanan projede ilköğretim okulu öğrencilerine tiyatro yoluyla Fen Bilimleri Kavramlarını anlatmak için proje hazırladıklarını belirterek, "Hazırlanan Projenin amacı, Yozgat ve ilçelerindeki ilköğretim yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerine bazı fen kavramları tiyatro diliyle anlatmak ve daha iyi anlaşılmasını sağlamaktır" dedi.

Erol, tiyatro gösterisinin ilk durağının Akdağmadeni olduğunu ve tüm ilçelerdeki öğrencilere bu kavramları tiyatro ile anlatacaklarını sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerine Fen Kavramları Tiyatro ile Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement