Akçakale'de Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Akçakale'de Polis Haftası Kutlandı

Akçakale\'de Polis Haftası Kutlandı

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde Emniyet Teşkilatının 168.Kuruluş yıldönümü törenle kutlandı.

10.04.2013 16:36

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı önüne çelenk konulması ile başlayan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törende günün anlam ve önemini ile ilgili İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra liseler arası bilgi ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verdi. Öğrencilere ödüllerini İlçe kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül verdi.

Törene Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Ecz. Abdulhakim Ayhan, Emniyet Müdürü Osman Gül ve daire amirleri katıldı.

AKÇAKALE KAYMAKAMI'NDAN KUTLAMA

Öte yandan, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda "Huzur ve güven içersinde yaşamak insanın en temel ihtiyaçlarından biridir. İlçemizde ve ülke genelinde, polis olsun, jandarma olsun tüm kolluk güçlerimiz, halkımızın huzur ve güveninin temini, insanların temel hak ve özgürlüklerin korunması için büyük fedakarlıklar ve özveriyle görev yapmaktadırlar" dedi.

Fırat, görevini yaparken hukuka uygun, insan haklarına saygılı, mesleğin getirdiği yüksek sorumluluk bilinciyle hareket eden Yüce Türk Milletine en iyi şekilde hizmet etme idealinde ve azminde olan tüm emniyet mensuplarının çalışmalarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, ülkemizin dört bir yanında görevini sürdüren tüm güvenlik güçlerimizin aileleri ile birlikte, sağlıklı nice mutlu yıllar geçirmelerini, sonsuza dek ülkemize ve halkımıza değerli hizmetlerinin devamını diliyorum"dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakale'de Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement