Akaydın, "İmar Planlarını Halkımızla Birlikte Yaptık" - Son Dakika
Yerel

Akaydın, "İmar Planlarını Halkımızla Birlikte Yaptık"

Akaydın, "İmar Planlarını Halkımızla Birlikte Yaptık"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar ile birlikte Göçerler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

08.02.2014 14:19

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar ile birlikte Göçerler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çok sayıda mahallelinin katıldığı toplantıda vatandaşlara seslenen Başkan Mustafa Akaydın, Antalya'da Kepezaltı, Santral Mahallesi ve Kırcami bölgesindeki halka verdikleri bütün sözleri yerine getirmekten dolayı gurur duyduğunu söyledi. Kepezaltı ve Santral Mahallesi'nde yakın zamanda tapuların dağıtılacağını söyleyen Başkan Akaydın, "Biz bu planları yaparken vatandaşlarımızla birlikte yaptık. Bilim adamlarını topladık, projeler geliştirdik, sivil toplum kuruluşlarından görüşler aldık. Projenin her aşamasında halkımıza sorduk. Vatandaşın önüne, tepeden inme proje getirmedik. Referandum yaparak, halkın istediği planları yaptık. Önümüzdeki dönem Kepezaltı ve Santral Mahalleri, inşaatların yükseldiği, bütün sosyal donatı alanlarının bulunduğu bir bölge olacak. Bu çalışmayı Göçerler ve Fatih Mahallesi'nde de yapacağız. Bu çalışmaların yapılabilmesi için 1/25 binlik çevre düzeni planı yapılması gerekiyordu. Bu planlar yapıldı. İmar hukukun el verdiği ölçüde, maksimum düzeyde halkımız için elimizden geleni yapacağız" dedi.

BİZ ANTALYALIYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, daha sonra Teomanpaşa Mahallesi'nde vatandaşlara seslendi. Ayrım yapmayan, ayrıştırmayan bir başkan olduğunu anlatan Başkan Akaydın, şöyle konuştu:

"Antalya'da son günlerde bir söylem ortaya çıktı. 'Ben Antalya çocuğum' Antalya'da, Ruslar, Almanlar ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımız yaşıyor. Biz bütün halkımızı kucaklıyoruz. Antalya'yı en güzel tarif eden cümle 'Biz Antalyalıyız'dır. Son iki ay içerisinde bir anket yaptırdım. Vatandaşlara sorulan soru ise; 'Kendinizi mutlu hissediyor musunuz?' oldu. Halkımızın yüzde 88'i kendini mutlu hissediyor. Antalya insanları mutlu eden, gülümseten bir şehirdir. Antalya kadar farklı kökenlerden olup da, mutluluğu aynı pota içerisinde yaşama becerisini gösteren başka bir il yok. Bununla gurur duyuyorum." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akaydın, 'İmar Planlarını Halkımızla Birlikte Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement